Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРЕВІР СВОЮ ЦИФРОВУ ГРАМОТНІСТЬ!

Дата: 22.07.2021 12:36
Кількість переглядів: 805

У теперішній час Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя. Завдяки Інтернету з'явилися практично безмежні можливості у всіх сферах життя. За його допомогою завжди можна відшукати потрібну інформацію, зробити будь-відеодзвінок, сплатити різні послуги та товари. Кількість користувачів дедалі збільшується.

  Одним з головних пріоритетів розвитку України визначено  побудову цифрової держави. В цьому напрямку державою запущено десятки онлайн-послуг. Впроваджений онлайн-сервіс державних послуг «ДІЯ» допомагає людині  швидко отримувати послуги, а державним та муніціпальним службовцям  — чесно виконувати свою роботу.

   В порядку виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020  № 471 Мінцифра запустило національний проєкт з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

В рамках цього проекту на онлайн-платформі кожен може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали, а також пройти безкоштовний тест «Цифрограм 2.0» , який надає можливість кожному громадянину дізнатися свій особистий рівень цифрової грамотності.

  Проєкт з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» надає можливість перевірити свої знання також для працівників деяких професій, зокрема: для вчителів («Цифрограм для вчителів»), для державних службовців (Цифрограм для держслужбовців») та для медичних працівників («Цифрограм для медичних працівників»)

    Отриманий за підсумками тестування  сертифікат можливо використовувати при працевлаштуванні, який буде засвідчувати  ваш   рівень цифрової грамотності.  

Для проходження тестування перейдіть за цим посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/digigram


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь