Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання виконкому та постійних комісій ради

Дата: 29.07.2021 13:28
Кількість переглядів: 902

Вчора, 28 липня 2021 року в приміщенні селищної ради під головуванням селищного голови Анатолія Чередниченко проведено засідання виконавчого комітету Сергіївської селищної ради, в роботі якого прийняли участь всі члени виконкому та були присутні три депутата селищної ради. В ході засідання розглянуто 14 питань порядку денного, з яких 5 питань - в порядку попереднього розгляду проектів рішень селищної ради.         

    На засіданні виконкому також розглянуто питання встановлення опіки над майном неповнолітнього; 2 питання, що стосується соціального захисту населення та питання щодо розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території селищної ради.

   З метою впорядкування розміщення тимчасових споруд на території ринку рішенням виконкому № 225 затверджено Схему розміщення тимчасових споруд з визначенням меж прилеглої території благоустрою.

   У другій половині дня, о 14 годині розпочалось спільне засідання профільних постійних депутатських комісій, на якому були присутні 16 депутатів селищної ради. Протягом майже 3 годин депутати в поряду попереднього розгляду та надання відповідних висновків обговорили проекти рішень ради, які підготовлено працівниками селищної ради для розгляду на наступному пленарному засіданні ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь