Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога у працевлаштуванні мешканцям Сергіївської ОТГ

Дата: 10.08.2021 16:39
Кількість переглядів: 268

Фото без описуПроживання у затишній курортній місцевості, безумовно, має безліч переваг. Як наслідок, більшість мешканців долучаються до сезонних робіт. У зв’язку з тим, що така робота  триває  недовго, незабаром  жителі потребують допомоги у працевлаштуванні. Саме тому керівництво та фахівці Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості систематично здійснюють виїзні заходи в Сергіївську об’єднану територіальну громаду.

10 серпня 2021 року  у приміщенні  Сергіївської селищної ради директор Білгород-Дністровського МРЦЗ Ніна Принц  та начальник відділу активної підтримки  безробітних Анастасія Земляна презентували послуги  Державної служби зайнятості. Усі бажаючі мали  можливість отримати  консультації  стосовно профорієнтаційних послуг, використання  новітніх  он-лайн технологій  для пошуку роботи та електронних сервісів ДСЗ, ознайомитися з актуальними вакансіями.  Викликала зацікавлення можливість обрати нову професію або підвищити кваліфікацію в Одеському ЦПТО ДСЗ. Присутні також ознайомилися з умовами  отримання ваучера на навчання для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.  

    Учасники заходу висловили подяку за роз’яснення  та корисну інформацію. Робота фахівців в об’єднаних територіальних громадах спрямована на продуктивну реалізацію потенціалу кожного громадянина, легальне працевлаштування та активізацію процесу професійного самовизначення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь