Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено тренінгове заняття на тему «Думки, емоції та дії»

Дата: 18.08.2021 12:41
Кількість переглядів: 287

У будь-який момент свого життя людина так чи інакше ставиться до себе, інших людей, різних подій та явищ, що відбуваються навколо неї. Деякі події викликають у неї радість, захоплення, інші – тугу, смуток, розчарування. Емоції супроводжують різні прояви життєдіяльності людини і є одним із головних механізмів внутрішньої регуляції її психічної діяльності та поведінки. Так як система емоційних реакцій – складний механізм, і як в кожному складному механізмі в ньому можуть відбуватися збої. Свідомість і несвідомі установки втручаються в емоційну реальність і породжують конфлікти всередині особистості і з оточуючими людьми.

З метою сприяння розумінню власного емоційного стану,  наявності наслідків до кожної дії, вчинку, поведінки та розвитку вміння їх аналізу 17 серпня 2021 року для під облікових Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  психологом відділу Оленою Чумак було проведено тренінгове заняття на тему «Думки, емоції та дії»

Під час заняття учасники активно приймали участь у запропонованих вправах,  обігравали ситуації та визначали важливість позитивних думок, необхідність управління емоціями та їх вплив на життя і поведінку з оточуючими. Адже емоційні реакції необхідні, щоб ми пристосувалися до навколишнього світу, і коли ми вміємо керувати емоціями – адаптація відбувається краще, ми стаємо щасливішими і успішнішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь