Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

Дата: 29.11.2021 11:10
Кількість переглядів: 197

Виконавчий комітет Сергіївської селищної ради повідомляє, що відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» співвласники багатоквартирних будинків мають право прийняти рішення щодо управління багатоквартирним будинком, визначити управителя багатоквартирного будинку шляхом проведення зборів співвласників та укласти договір с управителем багатоквартирного будинку.

   У разі якщо співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, управління таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований багатоквартирний будинок.

Тому Виконавчий комітет Сергіївської селищної ради рекомендує:

Співвласникам багатоквартирного будинку до 20.12.2021 року провести  збори співвласників багатоквартирного будинку та прийняти рішення щодо управління багатоквартирним будинком, визначити управителя багатоквартирного будинку та укласти з ним договір управління.

   Після прийняття відповідних рішень, просимо вас проінформувати Виконавчий комітет Сергіївської селищної ради за адресою: 67780, Одеська обл., Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, буд. 3.

 

   У разі якщо співвласники багатоквартирного будинку не приймуть відповідні рішення, Виконавчий комітет Сергіївської селищної ради проведе конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку та  призначить управителя на конкурсних засадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь