Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Проект внесення змін до генерального плану села Курортне

Дата: 05.01.2022 15:30
Кількість переглядів: 240

Фото без описуСергіївська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Проект внесення змін до генерального плану села Курортне Білгород-Дністровського  району Одеської області поєднаного з детальним планом території».

З текстом Заяви про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Сергіївської селищної ради та на офіційному сайті Сергіївської селищної ради за цим посиланням Заява про визначення обсягу СЕО .

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО надаються до Сергіївської селищної ради в письмовому вигляді особисто або поштою за адресою: 67780, Одеська обл., Білгород-Дністровський  р-н, Сергіївська селищна рада, смт. Сергіївка вул. Гагаріна, буд. 3 (каб. відділу містобудування та архітектури), та на електрону адресу відділу містобудування та архітектури Сергіївської селищної ради: vatmsergeevkaotg@gmail.com

Строк  громадського обговорення заяви про визначення обсягу СЕО і граничний строк надання зауважень та пропозицій громадськістю становить 15 днів з дня оприлюднення заяви у встановленому порядку, а саме:

з «13» січня 2022 року до «29» січня 2022 року.

Зауваження, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Відповідальна посадова особа Сергіївської селищної ради за прийняття зауважень: Волкова Марина Валентинівна, тел: 067 545 16 71.

 

Додатково повідомляємо, що 05.01.2022 року за листом № 08-14/13 Сергіївська селищна рада звернулась до Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації  та Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації  з проханням погодити виконання стратегічної екологічної оцінки проекту внесення змін до генерального плану в обсязі визначеному у вище зазначеної заяві,  та надати відповідні зауваження та пропозиції.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь