Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Груповий профконсультаційний захід із залученням соціальних партнерів

Дата: 20.01.2022 15:17
Кількість переглядів: 160

У всі часи працьовиті люди вважалися сильними та значущими. Головне — це знайти своє покликання, своє ремесло. Адже без праці життя просто перетворюється в існування. Так все навколо втрачає свій сенс і свої барви. Всіляка праця прикрашає людину, якщо вона робить корисну, добру справу. Тому Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості систематично розширює коло заходів, аби допомогти безробітним знайти роботу.

    19.01.2022 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар із залученням соціальних партнерів: начальником відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Ядвігою Гульнур та державним виконавцем Білгород-Дністровського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богданом Балінським.

   Представник Пенсійного фонду надала інформацію з питань пенсійного законодавства, зокрема, розмір страхового стажу необхідний для призначення пенсії в майбутньому та розкрила переваги легального працевлаштування. Учасників семінару поінформували про функціонування веб-порталу електронних послуг, реєстрації в системі смс-інформування Пенсійного фонду України, а також звернули увагу на один із пріоритетних напрямків державної політики щодо детінізації заробітної плати.

     Представник державної виконавчої служби розповів про головні завдання служби, презентував роботу органів юстиції, зупинився на новаціях, запроваджених Міністерством юстиції України, ознайомив з електродними сервісами ( Єдиний реєстр боржників, платформа Дія). Надав інформацію, як проходять стягнення, хто попадає в категорію боржників.

     Спеціаліст розповіла про стан ринку праці в регіоні, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості, надала інформацію щодо навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ. Наголосила на важливості  легальної зайнятості.

Наприкінці семінару  фахівець центру зайнятості і запрошенні соціальні партнери відповіли на запитання присутніх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь