Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взаємодія та співпраця із партнерами

Дата: 26.01.2022 11:46
Кількість переглядів: 176

У Білгород-Дністровському районному відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області пройшла зустріч за участю начальника відділу Наталії Короткової та начальника відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Анастасією Земляною.

Мета зустрічі – налагодження співпраці задля вирішення питань працевлаштування суб’єктів пробації та засуджених, які відбувають покарання або звільняються з установ виконання покарань.

Анастасія Земляна ознайомила з тенденціями розвитку ринку праці району, актуальними вакансіями та розповіла про послуги, що надаються громадянам державною службою зайнятості.Також, вона звернула увагу,на застосуванні у роботі індивідуального підходу до вирішення проблему працевлаштуванні суб’єктів пробації.У разі звернення клієнтів пробації до центру зайнятості, вони отримають комплекс заходів для прискорення працевлаштування: соціальний та кар’єрний супровід, профорієнтаційні та рекрутингові послуги тощо.

Начальник відділу пробації Наталія Короткова зазначила, що суть пробації полягає у тому, що персонал пробації не просто здійснює контроль, а ще й мотивує людину до змін, підказує, що саме потрібно змінити і надає допомогу, будучи «посередником» у процесі життєвих змін.

За результатами зустрічі сторони дійшли домовленості щодо подальшої взаємодії та співпраці у питаннях забезпечення клієнтів пробації робочими місцями та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь