Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Консультування клієнтів пробації щодо офіційного працевлаштування

Дата: 26.01.2022 11:49
Кількість переглядів: 222

Фото без описуЗакон України «Про пробацію» покладає на уповноважені органи з питань пробації сприяння суб’єктам пробації в їх працевлаштуванні. Таке сприяння здійснюється в двох напрямках пробації - наглядовій та пенітенціарній.

Питання зайнятості, офіційне працевлаштування із можливістю одержання стабільного доходу –  надзвичайно важлива складова роботи із людьми, які перебувають у конфлікті із законом. Адже відсутність роботи – це один із найпоширеніших криміногенних факторів, що спонукає людей до протиправної поведінки з метою отримання «легких грошей» нечесним способом.

25 січня 2022 року  начальник відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Анастасія Земляна провела консультацію підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації. Оскільки більшість суб`єктів пробації не мають офіційної роботи, їх ознайомлено з послугами державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання, електронними сервісами служби зайнятості, з питанням щодо запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу, загрозами нелегальної трудової міграції та актуальною інформацією про стан ринку праці.

Наприкінці зустрічі Анастасія Земляна надала інформаційні буклети та  зазначила, що в центрі зайнятості також можна пройти тестування, дізнатися про свої здібності, отримати кваліфіковану профконсультацію, відвідати безкоштовні тренінги та взяти участь у захоплюючих тематичних квестах.

 Завдяки плідній співпраці підоблікові мають можливість реалізувати своє конституційне право на працю та задовольнити свої криміногенні потреби, що зменшує ризик вчинення ними повторних злочинів та робить суспільство безпечнішим.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь