Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ПІДПРИЄМСТВ СЕРГІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.11.2022 13:03
Кількість переглядів: 143

Фото без опису17 листопада під головуванням Сергіївського селищного голови Анатолія ЧЕРЕДНИЧЕНКА та голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША проведено нараду з керівниками підприємств усіх форм власності, що знаходяться в межах Сергіївської селищної територіальної громади, щодо активізації економічної діяльності, забезпечення поглибленої співпраці Сергіївської селищної ради та підприємств. Нарада пройшла за участю  першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, представників податкової служби України та інших посадових осіб.

У ході зустрічі були розглянуті питання про сплату податків, зокрема, податку на нерухоме майно на території Сергіївської селищної ради та орендної плати за землю, відповідно Закону України «Про оплату за землю» підприємствами, які розташовані на території громади та заходи, котрі вживаються щодо сплати податків підприємствами на підвідомчій території.

Звертаючись до учасників наради, очільник райдержадміністрації наголосив на необхідності докладання всіх зусиль як з боку місцевих владних структур, так і з боку представників бізнесу щодо сплати податків до бюджетів всіх рівнів. Сьогодні вкрай важливо, щоб бюджет країни наповнювався, економіка не стояла на місці, виконувались усі задекларовані державою програми із соціального захисту населення, допомога військовим формуванням, відновлення пошкодженої внаслідок збройної агресії російської федерації інфраструктура.

Від кожного з нас сьогодні залежить стабільність в країні, її непохитність та незламність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь