Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШУКАЄМО ПАТРОНАТНУ СІМ'Ю

Дата: 08.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 836

Фото без описуПатронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів, повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.

    Метою патронату є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками, законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення на виховання в сім'ю  відповідно до найкращих інтересів дитини.

    Саме патронатна родина може вберегти дитину від життя в інтернаті. Адже послуга патронату передбачає роботу з рідною сім’єю дитини, виховання та психологічну реабілітацію дитини в умовах, наближених до сімейних.

      Оплата послуг патронатного вихователя та виплата соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя здійснюється за рахунок субвенції з Державного бюджету.  

    Якщо Ваша сім’я має позитивний досвід виховання дітей, користується авторитетом у громаді та ви хочете стати патронатними вихователями, просимо звертатись до служби у справах дітей (смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 3).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь