Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2024 р., 10:11
Нагадуємо, що зміни відбуваються відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21 березня 2023 року №3005-ІХ. Даний Закон говорить, що процес перейменування вулиць громади мають завершити до 27 квітня 2024 року. Якщо дана процедура не буде виконана, то повноваження отримає голова ОДА, який є начальником ОВА. У нього буде ще три місяці на те, щоб поставити остаточну крапку в процесі деколонізації в області своїм розпорядженням – з 27 квітня по 27 липня 2024 року.
09 Квітня, 2024 р., 08:34
Раді повідомити, що в дитячому навчальному закладі "Сонечко" селища Сергіївка завершено роботи з облаштування укриття!
22 Березня, 2024 р., 10:22
21 березня голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ провів нараду в Татарбунарській міській раді. В засіданні взяли участь голови територіальних громад, представники податкової служби, органів місцевого самоврядування, військових та правоохоронних підрозділів.
20 Березня, 2024 р., 13:08
26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.
11 Березня, 2024 р., 15:02
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.12 № 989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», виконавчий комітет Сергіївської селищної ради (організатор громадського обговорення) інформує про початок проведення громадського обговорення у формі електронної консультації з питань перейменування вулиць та провулків населених пунктів Сергіївської територіальної громади (перелік об’єктів (вулиць та провулків), що пропонуються для перейменування додається).
07 Березня, 2024 р., 16:17
Столичні кіберполіцейські спільно зі слідчими слідчого відділу Дарницького УП ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Дарницької окружної прокуратури м. Києва виявили і припинили діяльність злочинної організації, учасники якої шахрайським чином заволодівали коштами громадян.
07 Березня, 2024 р., 16:14
Оперативники кіберполіції викрили двох зловмисників, які торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових. Фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує до 5 років за ґратами.
28 Лютого, 2024 р., 11:02
За інформацією робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, кількість недоцільних закупівель останнім часом значно зменшилася.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь