Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Березня, 2024 р., 16:17
Столичні кіберполіцейські спільно зі слідчими слідчого відділу Дарницького УП ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Дарницької окружної прокуратури м. Києва виявили і припинили діяльність злочинної організації, учасники якої шахрайським чином заволодівали коштами громадян.
07 Березня, 2024 р., 16:14
Оперативники кіберполіції викрили двох зловмисників, які торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових. Фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує до 5 років за ґратами.
28 Лютого, 2024 р., 11:02
За інформацією робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, кількість недоцільних закупівель останнім часом значно зменшилася.
27 Лютого, 2024 р., 11:13
Обов’язок періодично (кожні три або шість місяців) проходити фізичну ідентифікацію в АТ ’’Ощадбанк“ було визначено для осіб, які до 24.02.2022 набули статусу внутрішньо переміщеної особи (ВПО) (постанова Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 "Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам“).
26 Лютого, 2024 р., 14:12
Озброєння України, посилення ППО, втрати, контрнаступ, мобілізація, розширення зернових коридорів, ситуація з Придністровʼям та плани на 2024 рік. У неділю Володимир Зеленський дав прес-конференцію у межах форуму «Україна. Рік 2024».
23 Лютого, 2024 р., 09:54
Дружелюбний ДЕЛЬФІН – талісман, який обрали саме ви! Він і представлятиме Одеську область на Всеукраїнських змаганнях шкільних ліг! Маємо чудову новину! За результатами відкритого голосування шляхом Google опитування переможцем став – ДРУЖЕЛЮБНИЙ ДЕЛЬФІН. За нього віддали 52,4 % голосів, на другому місці СПРИТНА ЛИСИЦЯ – 17,2%, на третьому НЕЗЛАМНИЙ КАТРАН – 14,8 % голосів. Активно голосували мешканці області й на сторінках у соцмережах. За дельфінчика віддали понад тисячу голосів. Дякуємо всім, хто взяв участь у голосуванні та допоміг з обранням спортивного талісману регіону. Подібні справи єднають! Переконані, цей вибір надихатиме нашу молодь на великі перемоги й спортивні досягнення!
23 Лютого, 2024 р., 09:51
Учні Миколаївської гімназії долучилися до Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу", що проходять під гаслом "Разом переможемо!" Сьогодні відбувся І шкільний етап. Хлопці і дівчата закладу наполегливо виборювали перемогу і ще раз довели, що вони є вірними патріотами держави, гідною зміною, в чиїх руках майбутнє нашої країни. Команда " Незламні" отримала перемогу в змаганнях і можливість потрапити до ІІ етапу.
13 Лютого, 2024 р., 13:49
Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.
09 Лютого, 2024 р., 16:06
Одеське регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ зібрало голів громад – членів Асоціації, щоб обговорити питання співпраці та життєдіяльності громад в умовах воєнного стану.
09 Лютого, 2024 р., 11:38
Рішення Президента України Володимира Зеленського щодо оновлення керівництва Збройних Сил України непросте і воно про системні зміни нашої армії, менеджменту ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь