Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2024 р., 14:12
Озброєння України, посилення ППО, втрати, контрнаступ, мобілізація, розширення зернових коридорів, ситуація з Придністровʼям та плани на 2024 рік. У неділю Володимир Зеленський дав прес-конференцію у межах форуму «Україна. Рік 2024».
23 Лютого, 2024 р., 09:54
Дружелюбний ДЕЛЬФІН – талісман, який обрали саме ви! Він і представлятиме Одеську область на Всеукраїнських змаганнях шкільних ліг! Маємо чудову новину! За результатами відкритого голосування шляхом Google опитування переможцем став – ДРУЖЕЛЮБНИЙ ДЕЛЬФІН. За нього віддали 52,4 % голосів, на другому місці СПРИТНА ЛИСИЦЯ – 17,2%, на третьому НЕЗЛАМНИЙ КАТРАН – 14,8 % голосів. Активно голосували мешканці області й на сторінках у соцмережах. За дельфінчика віддали понад тисячу голосів. Дякуємо всім, хто взяв участь у голосуванні та допоміг з обранням спортивного талісману регіону. Подібні справи єднають! Переконані, цей вибір надихатиме нашу молодь на великі перемоги й спортивні досягнення!
23 Лютого, 2024 р., 09:51
Учні Миколаївської гімназії долучилися до Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу", що проходять під гаслом "Разом переможемо!" Сьогодні відбувся І шкільний етап. Хлопці і дівчата закладу наполегливо виборювали перемогу і ще раз довели, що вони є вірними патріотами держави, гідною зміною, в чиїх руках майбутнє нашої країни. Команда " Незламні" отримала перемогу в змаганнях і можливість потрапити до ІІ етапу.
13 Лютого, 2024 р., 13:49
Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.
09 Лютого, 2024 р., 16:06
Одеське регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ зібрало голів громад – членів Асоціації, щоб обговорити питання співпраці та життєдіяльності громад в умовах воєнного стану.
09 Лютого, 2024 р., 11:38
Рішення Президента України Володимира Зеленського щодо оновлення керівництва Збройних Сил України непросте і воно про системні зміни нашої армії, менеджменту ЗСУ.
20 Грудня, 2023 р., 11:27
Документальний фільм Алана Бадоєва «Довга Доба» - став хронікою перших місяців повномасштабної війни, які відтворено через особисті історії 12 тис. українців, що фільмували російські злочини на свої телефони, аби світ міг побачити та запам’ятати ціну, яку платить Україна за своє існування.
15 Грудня, 2023 р., 15:56
Більше 169 млн гривень - саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів.
15 Грудня, 2023 р., 15:55
Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП, відповідно до листа Державної казначейської служби України від 12.12.2023 № 11-06-06/23778 (вх, ДПС від 13.12.2023 № 123251/5), інформує платників податків про режим роботи банківської системи України та Казначейства в період завершення бюджетного 2023 року та на початку 2024 року.
01 Грудня, 2023 р., 16:20
Румунська компанія, яка має більш ніж 15-річний досвід у сфері розміщення, шукає нових партнерів для розширення своєї діяльності у сфері оздоровчих та релаксаційних закладів. Компанія має значну кількість клієнтів, розташованих у центрі Румунії, і хоче встановити нові співробітництва із зовнішніми компаніями для підвищення ефективності компанії щодо ресурсів у сфері послуг для здоров’я та відновлення людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь