Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2023 р., 11:58
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. 
04 Вересня, 2023 р., 08:43
Комунікаційна кампанія «Ти як?» є одним із ключових «пазлів» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яка впроваджується в Україні за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Фактично це велика просвітницька робота, мета якої – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я.
01 Вересня, 2023 р., 09:33
Нещодавно, Сергіївська селищна рада отримала від ГО "Дана Центр" допомогу у вигляді 3кВт автономної сонячної станції. Дана станція передана Сергіївській загальноосвітні школі І-ІІІ ступенів № 8 по вул. Шкільна, 2, в якій створено Пункт незламності. Наразі очікується доставка для Пункту незламності дизель генератора та іншого обладнання для створення першочергових послуг з енергозабезпечення мешканців громади під час раптових відключень електроенергії. Дане обладнання було закуплене та передане громаді у рамках проєкту "Електрозабезпечення громад – SOS", що впроваджується Громадська організація "Дана-Центр" за сприяння програми Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США (Department of State (StateDept) Щиро дякуємо за підтримку Громадській організації «Соціально-реабілітаційне об’єднання інвалідів та людей з особливими потребами «ДАНА-ЦЕНТР».
29 Серпня, 2023 р., 11:43
Вічна слава та пам'ять всім загиблим героям та мужнім захисникам Сергіївської ОТГ,які віддали своє життя за нашу свободу та незалежність!!!!
28 Серпня, 2023 р., 16:04
Україна сьогодні переживає найбільше випробування в новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. Сучасна російсько-українська війна триває від 2014 року. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну в лютому 2022 року остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму та відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, втрат України в боротьбі за суверенітет і соборність. 29 серпня 2014 року сотні наших захисників у соняшникових полях під Іловайськом поклали свої життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. 366 українських воїнів полягли там, 429 – зазнали поранень, 158 – зникли безвісти, 300 – опинилися в полоні. Тому символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха. Він – не просто символ історичної мужності українських воїнів, це – символ життя України.
24 Серпня, 2023 р., 14:08
Одещина продовжує пліч-о-пліч допомагати відновлювати постраждалі будинки у підшефних населених пунктах Херсонщини. Звітуємо, що зроблено нашими будівельниками на цьому тижні.
24 Серпня, 2023 р., 11:27
Вітаємо з найважливішим святом – Днем Незалежності України! Цей день є символом нашої незламної волі, національної гідності та прагнення до свободи.
23 Серпня, 2023 р., 11:24
Сьогодні ми відзначаємо важливе свято – День прапора України. Ця синьо-жовта символіка є не лише комбінацією кольорів нашого стяга, вона втілює в собі глибокі історичні коріння, національну гордість та духовне багатство нашого народу.
21 Серпня, 2023 р., 09:39
Впродовж січня - липня 2023 року послугами Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості користувалися 2012 безробітних. Серед загальної чисельності безробітних –79,2% (1593) складали жінки,  22,9 % (461) - молодь до 35 років, 58,1% (1169) – мешканці сільської місцевості. Мали статус безробітного 116 осіб з числа вивільнених громадян (звільнені у зв’язку зі скороченням, реорганізацією, ліквідацією підприємств, установ, організацій).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь