Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2023 р., 11:01
Усі управління соціального захисту населення в Україні мають приймати заяви на одноразову матеріальну грошову допомогу постраждалим від підриву Каховської ГЕС.
29 Червня, 2023 р., 13:20
Допомога у вирішенні питань щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, особливо їх працевлаштування один із пріоритетних напрямків служби зайнятості. Адже, людина, яка була змушена переїхати через події в Україні опиняється безпорадною, тому що не живе в своїй домівці, не ходить на улюблену роботу, а у деяких і взагалі немає жодного документу. Все доводиться починати спочатку.
28 Червня, 2023 р., 16:32
Вітаємо зі святом, Днем Конституції України! Це особливий день, коли ми відзначаємо нашу незалежність, суверенітет та права, закріплені у нашій Конституції. Нехай кожен громадянин України завжди має можливість жити вільно та гідно, з повагою до своїх прав та обов'язків. Нехай наша Конституція буде гарантом стабільності, розвитку та процвітання нашої держави!
28 Червня, 2023 р., 08:36
З метою підвищення рівня громадянської свідомості, формування правової культури та поваги до Основного закону України 27 червня 2023 року в приміщенні КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» для підоблікових суб’єктів Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено семінар до Дня Конституції України.
23 Червня, 2023 р., 15:55
За програмою "єВідновлення" через портал Дія можна отримати кошти на компенсацію зруйнованого через бойові дії житла до 200 тисяч гривень.
16 Червня, 2023 р., 14:57
Питання зниження шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення та регулювання обігу тютюнових виробів – це ключовий компонент багатосторонньої світової стратегії, до якої приєдналася Україна е у 2006 році, ратифікувавши Рамкову конвенцію ВООЗ із боротьби проти тютюну.
15 Червня, 2023 р., 10:55
13 червня Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.
15 Червня, 2023 р., 09:55
14 червня, до Сергіївської громади із візитом прибув голова Одеської ОВА Олег Кіпер. Він оглянув місця руйнувань, поспілкувався з постраждалими мешканцями та ознайомився із роботою оперативного штабу з ліквідації наслідків руйнацій. Була запропонована допомога гуманітарному штабу громади та забезпечення фінансування нагальних потреб.
14 Червня, 2023 р., 15:02
Кожного року згідно рішення 58-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я в Женеві (2005 р.) відзначається 14 червня Всесвітній день донора крові.
14 Червня, 2023 р., 14:09
З метою забезпечення контролю за поведінкою та способом життя клієнтів пробації, провідним інспектором Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Кузнецовою Оленою та психологом відділу Чумак Оленою спільно з дільничним офіцером поліції Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області капітаном поліції Середою Андрієм, було здійснено виїзд за місцем проживання засуджених, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь