Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Листопада, 2023 р., 15:36
25 листопада 2023 року стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в рамках участі України в щорічному міжнародному заході, покликаному підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.
10 Листопада, 2023 р., 13:57
Уряд ухвалив постанову, яка дозволить батькам у застосунку Дія оформлювати тимчасовий дозвіл на виїзд дитини, якій не виповнилося 16 років. Це дасть змогу отримати дозвіл усього в кілька кліків у Дії.
09 Листопада, 2023 р., 08:38
Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП звертає увагу на роз'яснення ДПС щодо змін, що відбулися у сфері регулювання виробництва та обігу підакцизних товарів (продукції) та їх оподаткування акцизним податком.
08 Листопада, 2023 р., 15:08
Генеральною Асамблеєю ООН 2021-2030 роки проголошено ІІ Десятиліттям із забезпечення безпеки дорожнього руху, глобальною метою якого є скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод.
08 Листопада, 2023 р., 11:09
7 листопада 2023 року в приміщенні Білгород-Дністровської  філії Одеського обласного центру зайнятості  для  під облікових Білгород-Дністровського  районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області   проведено черговий профінформаційний семінар на тему  «Легальна зайнятість», який відбувся  за участю  кар’єрного радника відділу кар’єрного консультування Оксани ДОЛГОТЕР.
03 Листопада, 2023 р., 09:36
В рамках проєкту "Електрозабезпечення громад – SOS" Пункт незламності, що розташований в Сергіївській загальноосвітні школі І-ІІІ ступенів № 8 по вул. Шкільна, 2, в якій створено Пункт незламності, отримав дизель-генератор потужністю 10 кВт. Попереду зима і ця техніка є надзвичайно потрібною та актуальною, враховуючи можливі відключення електроенергії. Окрім генератора, в рамках цього проєкту наша громада отримала автономну 3 кВт сонячну станцію, електрокип’ятильник на 10 літрів, стільці та інше устаткування для облаштування Пункту Незламності.
01 Листопада, 2023 р., 16:31
Не можна від усього втекти, завмерти в часі, викреслити все зі свого життя. Важливо вміти долати все «тут і тепер». Щобільше ми піклуємося про наше психічне здоров’я, то легше нам жити в цьомушвидкозмінномусвіті..
01 Листопада, 2023 р., 16:30
Днями були проведені чергові виїзні заходи в.о. директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Ніни Принц, начальника відділу рекрутингу, взаємодії з роботодавцями Альони Васильченко, заступника директора філії Наталії Кавалєрової та начальника відділу кар’єрного консультування Анастасії Земляної-Украінчук в Мологівську та Сергіївську об’єднані територіальні громади.
30 Жовтня, 2023 р., 11:28
     27 жовтня 2023 року, відбувся Радіодиктант національної єдності - у День української писемності та мови. У 2023 році його вперше відзначають саме: 27 жовтня. Радіодиктант щороку писали 9 листопада, однак з 2023 року, згідно з указом президента, відзначення Дня української писемності та мови перенесли на 27 жовтня. Тому змінилася й дата диктанту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь