Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2023 р., 11:57
23 листопада 2023 року провідним інспектором Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, модератором кіноклубу Докудей–клуб Ольгою Городецькою був проведений виховний  захід присвячений вшануванню пам’яті жертв Голодомору в Україні для засуджених  до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі із числа осіб, котрі вчинили злочин проти основ національної безпеки України. Метою заходу було -  виховувати у підоблікових уповноваженого органу з питань пробації почуття патріотизму, любові до рідного краю.
23 Листопада, 2023 р., 15:18
Місто Добра - це міжнародний кризовий центр матері та дитини. Притулок є найбільшим в Україні і наразі не має аналогів. Головна місія - не допустити інституалізації дитини, яка має живу родину. Центр знаходиться в Чернівцях за адресою вул. Річна, 10.
21 Листопада, 2023 р., 15:42
21 листопада Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу.
21 Листопада, 2023 р., 15:36
25 листопада 2023 року стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в рамках участі України в щорічному міжнародному заході, покликаному підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.
10 Листопада, 2023 р., 13:57
Уряд ухвалив постанову, яка дозволить батькам у застосунку Дія оформлювати тимчасовий дозвіл на виїзд дитини, якій не виповнилося 16 років. Це дасть змогу отримати дозвіл усього в кілька кліків у Дії.
09 Листопада, 2023 р., 08:38
Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП звертає увагу на роз'яснення ДПС щодо змін, що відбулися у сфері регулювання виробництва та обігу підакцизних товарів (продукції) та їх оподаткування акцизним податком.
08 Листопада, 2023 р., 15:08
Генеральною Асамблеєю ООН 2021-2030 роки проголошено ІІ Десятиліттям із забезпечення безпеки дорожнього руху, глобальною метою якого є скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод.
08 Листопада, 2023 р., 11:09
7 листопада 2023 року в приміщенні Білгород-Дністровської  філії Одеського обласного центру зайнятості  для  під облікових Білгород-Дністровського  районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області   проведено черговий профінформаційний семінар на тему  «Легальна зайнятість», який відбувся  за участю  кар’єрного радника відділу кар’єрного консультування Оксани ДОЛГОТЕР.
03 Листопада, 2023 р., 09:36
В рамках проєкту "Електрозабезпечення громад – SOS" Пункт незламності, що розташований в Сергіївській загальноосвітні школі І-ІІІ ступенів № 8 по вул. Шкільна, 2, в якій створено Пункт незламності, отримав дизель-генератор потужністю 10 кВт. Попереду зима і ця техніка є надзвичайно потрібною та актуальною, враховуючи можливі відключення електроенергії. Окрім генератора, в рамках цього проєкту наша громада отримала автономну 3 кВт сонячну станцію, електрокип’ятильник на 10 літрів, стільці та інше устаткування для облаштування Пункту Незламності.
01 Листопада, 2023 р., 16:31
Не можна від усього втекти, завмерти в часі, викреслити все зі свого життя. Важливо вміти долати все «тут і тепер». Щобільше ми піклуємося про наше психічне здоров’я, то легше нам жити в цьомушвидкозмінномусвіті..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь