Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2023 р., 09:24
За проєктом «Пліч-о-пліч» Одеська обласна державна адміністрація продовжує відновлення постраждалих внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС об’єктів у 3 населених пунктах на Херсонщині – Киселівці та Благодатному Чорнобаївської територіальної громади та Новодмитрівці Великоолександрівської територіальної громади.
17 Серпня, 2023 р., 16:20
Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує аграріїв, що Кабінет Міністрів України затвердив структуру та порядок застосування тарифів для страхування озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських страхових ризиків на весь період вирощування.
11 Серпня, 2023 р., 11:04
Одещина продовжує пліч-о-пліч допомагати відновлювати постраждалі будинки у підшефних населених пунктах Херсонщини.
08 Серпня, 2023 р., 10:33
Мета першої хвилі національних субгрантів: створення та демонстрація на національному рівні культурних, мистецьких та креативних проєктів, які сприяють розвитку публічного дискурсу на тему відновлення України: ідентичностей, соціальних норм, спільнот, відносин, інфраструктури тощо.  
07 Серпня, 2023 р., 11:27
16 та 17 серпня 2023 року в селі Миколаївка та в Сергіївці відбудуться зустрічі з представниками гуманітарної організації Acted Ukraine.
07 Серпня, 2023 р., 11:22
30 грантів по 25 000 євро на підтримку українського підприємництва стали доступними в межах EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яка співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини та реалізується GIZ Ukraine
06 Серпня, 2023 р., 16:18
Сьогодні професійне свято у наших воїнів, які захищають повітряний простір нашої держави! Це військовослужбовці Повітряних Сил - справжні українські соколи, які з честю носять форму Збройних Сил України Ми дякуємо нашій авіації та нашим зенітним і радіотехнічним військам за захист української землі та неба, за кожну збиту рашистську ракету та за те, що зберігаєте життя мирних мешканців в кожному куточку країни! Бажаємо Вам козацького здоров’я, успіхів, швидких металевих пташок та сучасної зброї! Низько вклоняємося тим вартовим неба, які не повернулися з бойових завдань. Кожен з них герой і кожен назавжди в серці та пам’яті України. Дякуємо!
04 Серпня, 2023 р., 09:27
В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області стартував цикл проведення групових заходів присвячений тижню здоров’я і боротьби зі шкідливими звичками. Адже, дуже часто люди одержують неповну інформацію або не до кінця розуміють її. Що ж таке здоровий спосіб життя? Що таке шкідливі звички і як із ними боротися. Ми спробували на протязі тижня розібратися в цих питаннях.
03 Серпня, 2023 р., 15:29
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО . Основні зміни в порядку призначення виплат спрямовані на фокусуванні підтримки на  найбільш незахищених громадян і родин, що перебувають у скруті.
02 Серпня, 2023 р., 10:03
Ризики стати жертвою експлуатації за кордоном зростають. Наші співгромадяни, рятуючи своє життя, подекуди виїжджають без відповідно оформлених документів, а після прибуття в іншу країну не достатнім чином обізнані про необхідність постановки на консульський облік. Така ситуація виступає передумовою до потрапляння в ситуації торгівлі людьми під час працевлаштування, пошуку житла та пересування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь