Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Липня, 2023 р., 15:03
На початку серпня 2023 року набирають чинності зміни до законодавства про безоплатну правову допомогу (БПД). Згідно з ними, діти, які досягли 14 років, мають право звертатися за БПД самостійно. Зараз отримати таку послугу може лише законний представник дитини. Про це повідомляє (https://www.kmu.gov.ua/news/razom-zakhyshchaty-prava-ditei-systema-bpd-doluchaietsia-do-navchalnykh-zakhodiv-natssotssluzhby) Урядовий портал.
31 Липня, 2023 р., 13:24
Одним із найбільш розповсюджених видів травмування серед дітей є падіння. Така проста на перший погляд річ часто має серйозні наслідки.
28 Липня, 2023 р., 14:29
Одещина за проектом «Пліч-о-пліч» допомагає відновлювати Херсонську область. Вже укладено 25 договорів у населених пунктах Чорнобаївської територіальної громади та 5 договорів з Великоолександрівською територіальною громадою. На виділені кошти закуплено необхідні матеріали.
28 Липня, 2023 р., 08:43
28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Основна ідея свята – утвердження зв’язку сучасних українців із багатьма поколіннями нашого народу. Адже державотвірному досвіду українців, нашій культурі, самобутності, українському характеру вже понад тисячу років!
20 Липня, 2023 р., 17:06
Порядком реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 року № 248, передбачено під час реалізації експериментального проєкту безкоштовне надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» таких соціальних послуг:
14 Липня, 2023 р., 15:17
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.
13 Липня, 2023 р., 15:22
У зв’язку з постійними змінами на ринку праці, економічною ситуацією, послуга професійне навчання за сприяння державної служби зайнятості, які ніколи, стає пріоритетною та актуальною для наших клієнтів.
13 Липня, 2023 р., 08:40
Збройна агресія Росії проти України призвела до збільшення кількості засуджених за злочини проти основ національної безпеки. Одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну було ухвалено зміни до Кримінального кодексу України Законом від 3 березня №2108-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність» було додано склад нового злочину - колабораційна діяльність.
11 Липня, 2023 р., 14:59
Сім’я – найдорожче, що є в кожної людини. Родина – міцна фортеця, де людина почувається щасливою, потрібною, це наша підтримка і опора, розрада і найбільша гордість. У кожній сім’ї панує злагода, любов, взаєморозуміння, адже ми завжди прислухаємось один до одного. Сімейні цінності – це все, що нас об’єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати.
03 Липня, 2023 р., 11:21
У ніч 1 липня 2022 року три літаки Повітряних сил росії Ту-22М3 розпочали політ з волгоградської області до Криму, а через 1,2 тис. км випустили три ракети Х-22 (призначені для ураження авіаносців) у напрямку Білгород-Дністровського району на курортне селище Сергіївка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь