Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2023 р., 09:38
За дорученням селищного голови Анатолія Чередниченко проводится забезпечення мешканців постраждалих будинків гуманітарною допомогою: продуктовими наборами та гігієнічими засобами, свіжим хлібом. Організовано 3-х разове гаряче харчування мешканців та всіх працівників, які надають допомогу мешканцям на території постраждалого села. Продовжуються роботи з ліквідації наслідків. Велика подяка усім, хто не залишився осторонь, дякуємо за ініціативу та допомогу!
12 Червня, 2023 р., 10:45
Що таке дискримінація? ситуація, за якої особа та/або група осіб за їх ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, віку, інвалідності, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, місця проживання, мовними або іншими ознаками, які були, є та можуть бути дійсними або припущеними (далі - певні ознаки), зазнає обмеження у визнанні, реалізації або користуванні правами і свободами в будь-якій формі, встановленій цим Законом, крім випадків, коли таке обмеження має правомірну, об'єктивно обґрунтовану мету, способи досягнення якої є належними та необхідними.  
11 Червня, 2023 р., 09:35
Цієї ночі терористи з російської федерації нанесли чергову ракетну атаку по території нашої громаді. З моменту обстрілу задіяні всі служби, техніка, депутатський корпус та керівництво Сергіївської селищної ради. Розгорнуто штаб надання допомоги, проводяться роботи з ліквідації наслідків та розбору завалів постраждалих будинків мирних мешканців.
07 Червня, 2023 р., 08:41
6 червня 2023 року в  Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області для осіб міра покарань, яких не пов’язаних  з позбавленням волі проведений семінар з елементами тренінгу на тему: «Значення звичок і навичок для здоров'я», за участю лікаря інфекціоніста КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» Білгород-Дністровської міської ради» Петра Івановича Хаджи. Метою заходу було ознайомлення клієнтів пробації  з етапами формування залежностей та варіантами їх подолання, сприяння в усвідомленні причин вживання психоактивних речовин.
04 Червня, 2023 р., 09:32
Рішенням Верховної Ради України 4 червня визначено як День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
02 Червня, 2023 р., 10:36
Відповідно до постанови Верховної Ради України від 01 червня 2021 року № 1490-ІХ, щорічно 4 червня в Україні на державному рівні вшановується пам’ять дітей України, які загинули внаслідок російського вторгнення.
01 Червня, 2023 р., 09:01
Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Рішення про створення такого свята було прийнято під час сесії Міжнародної демократичної федерації жінок 1949 року в Парижі. Заснування такого дня ініціювали через те, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни.
29 Травня, 2023 р., 09:18
Різноманітний світ професій – це не тільки різні можливості, а й важкий вибір майбутньої професії для учнів. Адже чим більше вибір, тим важче обирати.
29 Травня, 2023 р., 09:16
Стикаючись з реаліями сьогодення, люди все частіше залишаються без роботи, намагаючись знайти різні варіанти офіційного заробітку. Для того, щоб допомогти безробітним у працевлаштуванні Білгород-Дністровською філією Одеського обласного центру зайнятості сумісно з партнерами -Білгород-Дністровським міським центром соціальних служб було проведено семінар на тему: « Патронат – як один із видів зайнятості».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь