Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2023 р., 10:55
Сергіївською селищною радою в рамках гуманітарного проєкту від дитячого фонду ЮНІСЕФ отримано понад 100 комплектів гарного та якісного одягу для забезпечення потреб дітей з багатодітних сімей, дітей з інвалідністю, дітей з родин, які вимушені були переселитися з територій, на яких ведуться бойові дії, та дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
03 Квітня, 2023 р., 10:02
 ІНТЕРВ'Ю З СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ АНАТОЛІЄМ ЧЕРЕДНИЧЕНКО від 31.03.2023 року
31 Березня, 2023 р., 12:00
Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став більш простим та ефективним, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки. 
31 Березня, 2023 р., 11:55
Настав час передачі показів лічильника. Для того, щоб всі клієнти мали змогу вчасно та в зручному форматі передавати покази, в ДТЕК Одеські електромережі функціонують дистанційні канали та онлайн сервіси. Серед них — чат-бот у Viber та Telegram. З його допомогою можна швидко, не виходячи з дому, передати покази лічильника, скориставшись лише інтернетом та смартфоном, планшетом, ПК або ноутбуком. Також передати покази лічильника можна за допомогою IVR-меню кол-центру, через особистий кабінет чи спеціальну форму на сайті. Кожен сервіс працює в режимі 24/7.
31 Березня, 2023 р., 10:47
«Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчати школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлювати з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формувати в учнів навички надання домедичної допомоги.
31 Березня, 2023 р., 10:00
28 березня українцям показали, як буде виглядати майданчик Всесвітньої виставки, за проведення якої бореться Україна. Макет EXPO 2030 презентували у масштабі 1:10 000.
31 Березня, 2023 р., 09:35
Весною 2022 року північні регіони України були звільнені від окупанта, це довело всьому світу що наш народ може перемогти в цій війні!
31 Березня, 2023 р., 09:26
Весняно-літня нерестова заборона на любительський та промисловий вилов риби встановлюється у зв’язку з їх нерестом на водоймах підконтрольних Управлінню Держрибагентства у Одеській області.
31 Березня, 2023 р., 09:25
Гостомель на Київщині одним з перших прийняв на себе удар російських військ під час повномасштабного вторгнення. З 24 лютого тут точились запеклі бої, які знищили не лише легендарний найбільший літак в світі «Мрія», а й понівечили долі місцевих. Звільнення півночі та стійкість України загалом були забезпечені зокрема завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки. Ми памʼятаємо подвиг кожного міста та сіла нашої держави, які героїчно протистояли окупанту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь