Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Березня, 2023 р., 13:25
Вигравши битву за Київ, українці виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу.
27 Березня, 2023 р., 10:00
Битви на півночі та звільнення північних регіонів – це частина нашої героїчної оборонної операції. Героїзм та стійкість наших військових стали ключовими чинниками оборонного успіху України навесні 2022 року на півночі.
27 Березня, 2023 р., 09:58
Ті, хто все ще бажають доєднатися до “Гвардії наступу” мають останній шанс — набір до військового формування завершується 1 квітня!
27 Березня, 2023 р., 09:25
До річниці звільнення півночі України за ініціативи Президента України Володимира Зеленського стартувала медіа кампанія під назвою «Міста Героїв» . Битви на півночі та звільнення північних регіонів - це частина нашої героїчної оборонної операції. Героїзм та стійкість наших військових стали ключовими чинниками оборонного успіху України навесні 2022 року на півночі.
24 Березня, 2023 р., 11:03
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
16 Березня, 2023 р., 16:01
Проєкт #Одеса_Добра є важливою ініціативою, оскільки забезпечення психологічної допомоги є необхідним кроком для зміцнення добробуту та здоров'я нашого суспільства. Ми розуміємо, що складні життєві обставини можуть виникати у кожного з нас, і хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто переживає важкі моменти в своєму житті.
14 Березня, 2023 р., 08:46
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України    14 березня 2023 року з 10.00 до 12.00 проводить сеанс прямого телефонного зв’язку на тему: «Не погоджуйся на роботу за кордоном, якщо…»;
14 Березня, 2023 р., 08:44
Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.
13 Березня, 2023 р., 10:50
У застосунок «Дія» повертають штрафи за порушення правил дорожнього руху, які фільмуватимуть камери автоматичної відеофіксації порушень. Про це повідомили у пресслужбі «Дії».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь