Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Січня, 2023 р., 14:15
ШАНОВНІ ОДЕСИТИ ТА МЕШКАНЦІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ! В наслідок масованого ракетного удару є влучання та пошкодження декількох об’єктів енергетичної інфраструктури в нашій та інших областях України, тому наразі є значні проблеми з електропостачанням.
26 Січня, 2023 р., 14:04
До відома осіб, які звертались до Всесвітньої продовольчої програми ООН  за отриманням грошової допомоги.
25 Січня, 2023 р., 16:48
Селищний голова Анатолій ЧЕРЕДНИЧЕНКО взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА, яка відбулась 24 січня 2023 року в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації.
25 Січня, 2023 р., 09:01
Внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України щодо порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.
25 Січня, 2023 р., 08:40
Внутрішні переселенці можуть отримати виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів Пенсійного фонду. Тобто, якщо відповідні страхові виплати не здійснює роботодавець, то ВПО можуть їх отримати від Пенсійного фонду.
25 Січня, 2023 р., 08:37
Міжнародна  гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need»), що працює  в сферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, надає всіляку психосоціальну допомогу і підтримку мешканцям України з 2014 року. Також  у нас  безперервно працює Гаряча Лінія психологічної допомоги і підтримки для дорослих, а зараз і дітей, за номером нашого телефону "Довіри" 0 800 210 160 (конфіденційно, анонімно та цілодобово) безкоштовно зі всіх операторів в Україні.
24 Січня, 2023 р., 10:03
Звертаємо увагу всіх товаровиробників, щодо необхідності актуалізувати дані щодо кількості наявного поголів’я та тих, які вибули зі стада з тих чи інших причин.
24 Січня, 2023 р., 10:00
Вчора, 23 січня, за дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА відвідала Сергіївську селищну територіальну громаду з метою моніторингу ходу відновлювальних робіт багатоповерхового будинку по вулиці Чорноморській, 23.
23 Січня, 2023 р., 09:21
Рішенням Сергіївської селищної ради від 18.01.2023 року №998  затверджено Порядок формування кадрового резерву в Сергіївській селищній раді та її виконавчих органах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь