Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2023 р., 11:59
Навіщо для цього створювати нові підрозділи, якщо можна було збільшити кількість мобілізованих, якими будуть їхні функції та чим забезпечать нові підрозділи – відповіді на ці питання в інтерв’ю з прес-офіцером оперативної бригади «Червона калина» майором Миколою Ковалем.
23 Лютого, 2023 р., 13:30
Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє про отримання повідомлення Державної продовольчоветеринарної служби Литовської Республіки про те, що на територію України відправлено вантаж з харчовими продуктами тваринного походження (заморожені суміші морепродуктів) партія № 22245, загальною вагою нетто 7900,00 кг, експортер - UAB «VPA Logistics», Stariskes g. 29, Laistq k., 95366 Klaipedos r., Lithuania, номер ухвалення (єврономер) № LT 21-21 EB, на замовлення UAB «Plunges kooperatine prekyba», Birutes g. 50, Pluenge, Liethuania, одержувач «VICIUNAIUKRAINA» LTD, ul. Solomianska 3, office 6, Kyiv 03110, Ukraine, походженням - «Zejiang Zhoufu food Co.», LTD., No 318 Xufu Road, Gaoting, Daishan, Zhoushan, Zhejiang, China, номер ухвалення (єврономер) №3300/02029, міжнародний сертифікат від 19.01.2023 № LT 0312851 / L2-1277.
14 Лютого, 2023 р., 08:48
Ваучерна програма підтримка сільських господарств у підготовці до зими та здійсненні ремонту приміщень для утримання худоби
11 Лютого, 2023 р., 08:34
Створений як прикордонний підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною. Основу заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в зоні бойових дій на сході нашої держави та мужньо протистояли російським агресорам. До складу підрозділу увійшли воїни, які першими зустріли ворога на кордоні, мужньо боронили Азовсталь, билися на Лиманському та Бахмутському напрямках, захищали держрубіж із країною-агресором. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК.
10 Лютого, 2023 р., 15:06
Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.
10 Лютого, 2023 р., 14:01
Бригада була створена у 2015 році як підрозділ нового зразка. Її воїни виконували завдання в районі Станиці Луганської, у Маріуполі та на першій лінії оборони в районі Світлодарської дуги. А з вересня 2019 року по травень 2020 року безпосередньо протистояли агресорові на Світлодарській дузі, зокрема звинуваченому в терористичних актах формуванню «Сомалі».
10 Лютого, 2023 р., 09:51
Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі беззаперечно заслуговуємо.
09 Лютого, 2023 р., 11:19
На виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською обласною радою створена Установа «Агенція регіонального розвитку Одеської області».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь