Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2023 р., 14:03
22 січня 1918 року. Проголошення незалежності Лютнева революція 1917 року призвела до ліквідації імперського режиму та встановлення Тимчасового уряду. Майже по всій Україні були ліквідовані органи царської адміністрації – тепер на місцях керували комісари.
20 Січня, 2023 р., 09:01
22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42.  
19 Січня, 2023 р., 12:45
19 січня поточного року в приміщенні Сергіївської селищної ради  було проведено заняття з теми «Вимоги до утримання та експлуатації захисних споруд».
19 Січня, 2023 р., 12:40
18 січня 2023 року за дорученням селищного голови Анатолія Чередниченко представник громади заступник селищного голови Тетяна Сибірцева взяла участь у нараді-зустрічі, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації із представниками Сергіївської селищної, Кароліно-Бугазької, Мологівської, Маразліївської, Старокозацької, Успенівської, Тузлівської та Шабівської сільських рад, на якій були розглянуті питання, що стосуються розвитку та стабільної роботи житлово-комунального господарства, а також формування й прийняття програм соціально-економічного і культурного розвитку громад.
19 Січня, 2023 р., 12:09
На сайті Білгород-Дністровської районної державної адміністрації розміщено інформаційний матеріал для власників об’єктів туристичного призначення Білгород-Дністровського району (готелів, інших об’єктів, призначених для надання послуг з розміщення, закладів харчування, курортних закладів) чиє майно було знищене/пошкоджене внаслідок збройної агресії рф проти України, відповідно до якого повідомляється наступне.
18 Січня, 2023 р., 13:41
Повномасштабна агресія росії проти України принесла багато страждань та випробувань, проте війна — не привід відкладати здоров’я на другий план. Турбота про своє здоров’я — внесок у наше майбутнє й одна з найкращих інвестицій у перемогу.
18 Січня, 2023 р., 08:52
Якщо зв’язок із захисником України втрачено, звертайтеся на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти та дотримуйтеся чіткого алгоритму дій 
18 Січня, 2023 р., 08:50
Оскільки з 1 січня 2023 р. уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України, отримуємо багато питань з приводу виплат, які відтепер здійснює ПФУ, зокрема, щодо лікарняних по вагітності та пологах. Наприклад, чи не змінився їх розмір?
18 Січня, 2023 р., 08:48
Короткостроковий стрес може допомогти впоратися із нестандартною ситуацією, або адаптуватися до змін. Однак, якщо стрес починає негативно впливати на життя, коли людина не може справлятися зі звичними побутовими справами, вийти в торговельний центр, виконувати свою роботу, то ситуацію потрібно змінювати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь