Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2022 р., 13:43
Попри російську агресію проти України Міністерство охорони здоровʼя працює над тим, аби забезпечити українців вакцинами.
26 Грудня, 2022 р., 11:40
Громадська організація “Рада жінок Донеччини” спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз” про те, як успішно долати наслідки життєвих криз.
26 Грудня, 2022 р., 09:11
Бажаю здоровʼя, шановні українці!
22 Грудня, 2022 р., 09:32
У жодному разі не торкайтеся знахідок власноруч і не дозволяйте це робити іншим:
22 Грудня, 2022 р., 09:30
Отримайте пільговий кредит від держави на нове житло. Нова послуга у застосунку Дія – єОселя
19 Грудня, 2022 р., 11:10
Сервіс «Електронна черга» у Міграційній службі працює з урахуванням проблем з електропостачання та безпекової ситуації. Тому не завжди з першого разу українцям вдається зареєструватися онлайн та отримати талон для обслуговування. Лише третина місць доступна в електронній черзі. Це зроблено задля зручності різних верств населення, адже не кожен має можливість скористатися онлайн записом. Нагадуємо, запис в чергу також можна здійснити за допомогою терміналів у підрозділах ДМС, наперед для обслуговування в найближчі 14 днів або в режимі «сьогодні-на-сьогодні». Якщо терміналу у підрозділі немає – можна отримати послуги у порядку «живої черги».
19 Грудня, 2022 р., 10:58
У зв’язку з виявленням випадків загибелі дикої птиці на території Одеської області (ймовірна причина загибелі дикої птиці отруєння) існує можливий ризик погіршення епізоотичної ситуації в регіоні.
13 Грудня, 2022 р., 13:54
З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн, в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, в Україні проводиться заходи інформаційної кампанії «ДІТИ ВІЙНИ».
12 Грудня, 2022 р., 07:53
З 01 січня 2023 року компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі здійснюватимуться лише відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі».
09 Грудня, 2022 р., 15:47
У листопаді цього року Верховною Радою  ухвалено Закон України № 2734-ІХ  “Про внесення  змін до деяких законів України щодо спрощення механізму участі у загальнообов`язковому державному пенсійному страхуванні”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь