Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Листопада, 2022 р., 09:06
18 листопада поточного року в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації відбулась робоча нарада з головами територіальних громад під головуванням очільника райдержадміністрації Василя САМОКИША.
18 Листопада, 2022 р., 14:17
Через масштабні ракетні обстріли енергосистема країни знаходиться в складному стані. Зруйновані важливі інфраструктурні об’єкти, що призвели до розбалансування системи. Енергетики 24/7 роблять все можливе для того, аби стабілізувати роботу в енергосистемі і у всіх мешканців області було світло.
18 Листопада, 2022 р., 14:15
В Сергіївській селищній раді, як і в інших громадах нашої держави, внаслідок цілеспрямованих атак ворожих засобів вогневого ураження по об’єктах критичної інфраструктури, в тому числі електроенергетичного комплексу, та пов’язану з цим повну або часткову руйнацію таких об’єктів, склалась критична ситуація з забезпеченням населених пунктів та наших мешканців з електроенергією.
18 Листопада, 2022 р., 13:03
17 листопада під головуванням Сергіївського селищного голови Анатолія ЧЕРЕДНИЧЕНКА та голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША проведено нараду з керівниками підприємств усіх форм власності, що знаходяться в межах Сергіївської селищної територіальної громади, щодо активізації економічної діяльності, забезпечення поглибленої співпраці Сергіївської селищної ради та підприємств. Нарада пройшла за участю  першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, представників податкової служби України та інших посадових осіб.
17 Листопада, 2022 р., 14:55
Програма підтримки українських дітей до 18 років, які через війну втратили одного чи обох батьків, пропонується Фондом імені блаженного священномученика Климентія Шептицького. 
17 Листопада, 2022 р., 14:08
 З метою отримання роз’яснень стосовно можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на територію України, легалізації свідоцтва про народження дитини, отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни, щодо отримання гуманітарної допомоги тощо оприлюднюємо Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини
16 Листопада, 2022 р., 16:25
На платформі єДопомога благодійники на свій розсуд обирають, кому допомогти, та мають бути впевненими, що підтримають дійсно тих людей, які залишились у скрутному становищі.
16 Листопада, 2022 р., 13:54
Спеціально готуватися до щеплення чи чекати оптимального часу для них не потрібно. Перед щепленнями не треба здавати жодних аналізів (крові, сечі, імунограму), у тому числі ПЛР-тестів чи тестів на антитіла перед вакцинацією від COVID-19.
14 Листопада, 2022 р., 10:58
Внаслідок перепаду напруги після відновлення електропостачання може вийти з ладу електротехніка

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь