Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Листопада, 2022 р., 10:01
ВІДДІЛ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ
22 Листопада, 2022 р., 09:58
З 10 жовтня в Україні почалися серйозні проблеми з енергетикою через російський терор, спрямований на знищення критичної інфраструктури нашої країни.
22 Листопада, 2022 р., 08:55
Наразі в регіонах України все частіше виникає ситуація, коли відсутня електроенергія через пошкодження електромереж або коли відбуваються віялові відключення систем електропостачання, що, в свою чергу, впливає на виробництво та/або обіг харчових продуктів.
21 Листопада, 2022 р., 15:59
«Вистояли Майдан – переможемо у війні!», − саме цим гаслом відзначатиме День Гідності та Свободи в 2022 році Національний музей Революції Гідності.
21 Листопада, 2022 р., 15:26
З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн, в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, в Україні проводиться заходи інформаційної кампанії «ДІТИ ВІЙНИ».
21 Листопада, 2022 р., 14:21
      Військове командування звертає увагу на те, що останнім часом спостерігається ігнорування жителями громад в прибережній смузі Чорного моря заходів мінної безпеки. Громадяни дозволяють собі прогулянки по пляжу, купання в морі, рибальство, несанкціоновану господарську діяльність. Враховуючи різні природні, а також людський фактор, нами постійно фіксуються факти появи вибухових боєприпасів в різних місцях як в березі так і в воді біля берега.
21 Листопада, 2022 р., 12:22
Центр Дія.Бізнес в Одесі відновив свою роботу та знову, від початку повномасштабного вторгнення, працює в штатному режимі.
21 Листопада, 2022 р., 10:30
В ІНФОРМАЦІЙНОМУ МАТЕРІАЛІ ВИ МОЖЕТЕ ОТРИМАЄТЕ ВІДПОВІДІ НА НАСТУПНІ ПИТАННЯ:  
21 Листопада, 2022 р., 08:22
Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають знакове офіційне свято - День гідності та свободи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь