Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2022 р., 16:18
Триває розпочата Міністерством розвитку громад та територій України інформаційна кампанія «Готуймося!», спрямована на максимальне інформування громадян про підготовку до опалювального сезону 2022/23 років.
08 Листопада, 2022 р., 09:08
 Особи, які втратили роботу у період дії воєнного стану в Україні, забезпечуються державною підтримкою на оплату житлово-комунальних послуг.
07 Листопада, 2022 р., 12:08
Кабінет Міністрів України прийняв зміни до двох постанов, які регулюють отримання посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Відповідно до змін у найближчій перспективі більше не буде обов’язковим отримувати пластикові бланки документів про право керування транспортними засобами та про реєстрацію транспортних засобів.
07 Листопада, 2022 р., 11:44
Українська енергетика стала мішенню для російських атак з перших днів війни. Напередодні зими росія почала майже щоденно цілеспрямовано обстрілювати енергетичні об’єкти і мережі.
04 Листопада, 2022 р., 15:54
В рамках реалізації  Програми "Забезпечення прав дітей Сергіївської територіальної громади на  2021-2022 роки",  з метою захисту прав та законних інтересів дітей, вирішення нагальних потреб та підтримки сімей,  які з різних причин перебувають у складних життєвих обставинах, за рахунок коштів громади придбано дитячий зимовий одяг.
04 Листопада, 2022 р., 14:00
Удосконалено процедуру подачі заявок через електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних.
04 Листопада, 2022 р., 09:14
ЯК УНИКНУТИ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ У МІСЦЯХ СКУПЧЕННЯ ЛЮДЕЙ? (переглянути на YouTube)
02 Листопада, 2022 р., 10:20
Ми зробимо все, щоб дати людям електрику й тепло цієї зими. Але маємо розуміти, що Росія зробить усе, щоб руйнувати нормальність життя. Вони не беруть до уваги видатки на енерготерор.
02 Листопада, 2022 р., 09:06
01 листопада в Сергіївській селищній раді працювала виїзна комісія у складі спеціалістів Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації відповідних структурних підрозділів за різними напрямками діяльності. Метою роботи комісії була перевірка делегованих повноважень органів державної виконавчої влади селищною радою. Такі перевірки на місцях покликані підвищувати ефективність роботи виконавчих органів місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь