Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2022 р., 09:05
 Україна претендує на проведення Всесвітньої виставки Expo-2030 в Одесі з 26 квітня по 14 жовтня 2030 року за темою «Відродження. Технології. Майбутнє».
06 Жовтня, 2022 р., 08:54
Вчора, 05 жовтня, в приміщенні Сергіївської селищної ради селищний голова Анатолій Чередниченко проінформував  голову (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя Самокиша, який з робочою поїздкою відвідав смт. Сергіївка, про  виконання місцевого бюджету, про хід відновлювальних робіт на пошкоджених внаслідок ракетних обстрілів будинках по вулиці Чорноморській, про  готовність об’єктів цивільного захисту в закладах освіти і медицини до роботи в умовах воєнного стану, про стан роботи з надання гуманітарної допомоги та багато інших нагальних питань життєдіяльності територіальної громади.
05 Жовтня, 2022 р., 12:14
Дізнайся про трудові й соціальні гарантії для вагітних жінок та працівників з дітьми
05 Жовтня, 2022 р., 12:12
06 жовтня об 11:00 відбудеться другий вебінар, організований Держпраці, присвячений детальному розгляду двох питань:
05 Жовтня, 2022 р., 11:03
Білгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію тунця, що  по системі швидкого оповіщення харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло інформаційне повідомлення  № 2022.4907-fup 10 про отримання повідомлень щодо харчового захворювання, спричиненого гістаміном, внаслідок споживання тунця від одного й того ж постачальника, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S.A.U., Spain) до України (імпортер: ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул. Київська 19-А, м. Вишневе, Київська область, 08132).
05 Жовтня, 2022 р., 08:05
Росія терпить поразки на полі бою, а тому її керівництво у звичній для себе манері вдається до шантажу. Цього разу – ядерного. Ядерний удар по Україні вважається малоймовірним, а головна мета цих погроз — налякати українців та світ та змусити нас йти на поступки, а наших партнерів – послабити підтримку України. Утім це залякування не матиме очікуваних росією наслідків.
04 Жовтня, 2022 р., 13:55
Відсьогодні в застосунку Дія доступна нова послуга — купівля військових облігацій. Це цінні папери, що випускає держава під час воєнного стану. Військові облігації стали дієвим інструментом для підтримки економіки України та Збройних Сил. Відтепер їх можна придбати в Дії та допомогти наблизити нашу перемогу.
04 Жовтня, 2022 р., 11:48
Нова державна програма доступного кредитування для українців «єОселя» запрацювала в тестовому режимі. Зараз триває робота над її технічним доопрацюванням для запуску у застосунку Дія. Про це повідомили в Міністерстві економіки України.
04 Жовтня, 2022 р., 11:47
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь