Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Листопада, 2022 р., 09:25
Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua
11 Листопада, 2022 р., 09:13
Європейська Комісія представила новий онлайн інструмент, що допоможе українцям, які втекли від війни, знайти роботу в ЄС – пілотний Фонд талантів ЄС: EU Talent Pool pilot initiative.
10 Листопада, 2022 р., 13:46
Вчора, 9 листопада поточного року голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ здійснив робочу поїздку до Сергіївської селищної ради, у ході якої провів зустріч із Сергіївським селищним головою Анатолієм ЧЕРЕДНИЧЕНКОМ, заступником селищного голови Олександром ДУКАЧЕМ, заступником селищного голови Олегом ПОЛЯНСЬКИМ та в.о. начальника фінансового відділу Сергійм КОЛОМІЕЦЬ.
10 Листопада, 2022 р., 09:17
З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн, в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, в Україні проводиться заходи інформаційної кампанії «ДІТИ ВІЙНИ».
10 Листопада, 2022 р., 08:36
НАГАДУЄМО, ЩО ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОДЕРЖАННЯ СУБСИДІЇ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАЛЬНИХ УГІДЬ У Державному аграрному реєстрі (ДАР) триває прийом заявок на одержання субсидії на одиницю оброблювальних угідь. Подати заявку можуть виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що оброблять не менше 1 га і не більше 120 га земель сільськогосподарського призначення та відповідають іншим умовам програми https://bit.ly/Postanova_DAR
10 Листопада, 2022 р., 08:33
Українська енергетика стала мішенню для російських атак з перших днів війни. Напередодні зими росія почала майже щоденно цілеспрямовано обстрілювати енергетичні об’єкти і мережі.
10 Листопада, 2022 р., 08:31
Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує Вас
09 Листопада, 2022 р., 10:52
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» функції адміністрування житлових субсидій та пільг передаються Пенсійному фонду України.
09 Листопада, 2022 р., 10:03
Селищний голова Анатолій Чередниченко 08 листопада взяв участь в обласній селекторній нараді, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Максима МАРЧЕНКА. 
09 Листопада, 2022 р., 09:57
Селищний голова Анатолій Чередниченко 08 листопада взяв участь в нараді з головами територіальних громад, яка проходила в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації під головуванням очільника райдержадміністрації Василя САМОКИША.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь