Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар «Легальна зайнятість»

Дата: 08.11.2023 11:09
Кількість переглядів: 57

Фото без опису7 листопада 2023 року в приміщенні Білгород-Дністровської  філії Одеського обласного центру зайнятості  для  під облікових Білгород-Дністровського  районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області   проведено черговий профінформаційний семінар на тему  «Легальна зайнятість», який відбувся  за участю  кар’єрного радника відділу кар’єрного консультування Оксани ДОЛГОТЕР.

Метою заходу стало  розкриття переваг легального працевлаштування в Україні, застерегти учасників семінару  від шахрайства при працевлаштуванні. В ході заходу  обговорювалися  поняття - «тіньова» зайнятість і «тіньова» заробітна плата, спільно з учасниками були   напрацьовані правила безпеки, або як не потрапити до шахрайств при працевлаштуванні тощо. Запрошеним розповіли про необхідність легальної трудової діяльності, як основи соціальної захищеності населення, що працює, адже відсутність належним чином оформлених трудових відносин позбавляє працівників захисту від незаконного звільнення та цілої низки інших прав і соціальних гарантій, які передбачені чинним законодавством.

            По завершенню семінару спеціалістом служби зайнятості було надано  відповіді на запитання, що цікавили суб’єктів пробації та сплановано теми майбутньої зустрічі –«Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації» та  «Сервіси державної служби зайнятості».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь