Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2023 р., 09:03
Сьогодні, в умовах повномасштабної військової агресії проти нашої країни, служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку у вигляді активних програм. Саме  тому інформування роботодавців громад  стає пріоритетним напрямком у роботі фахівців Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості.
07 Квітня, 2023 р., 09:36
Чинне законодавство визначає, що потерпілі на виробництві мають право на забезпечення протезуванням, ортезуванням, допоміжними засобами реабілітації (ДЗР), певними медичними виробами, фінансування яких здійснюється за рахунок державного бюджету.
05 Квітня, 2023 р., 13:00
Пенсійний фонд інформує, як подати заяву про призначення пенсії через вебпортал електронних послуг ПФУ:
05 Квітня, 2023 р., 11:00
Війна стала драматичною подією для українського народу, яка сильно погіршує всі сторони життя людей. Окрім матеріальних збитків, вона викликала важкі психічні поранення, такі як страх, депресія та посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), що має певні негативні наслідки для здоров'я населення.
04 Квітня, 2023 р., 10:21
Українці мають можливість подати заяву на призначення пенсії онлайн. Якщо особа не має кваліфікованого електронного підпису (КЕП), оформити пенсію можна за допомогою Дія.Підпису. Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (ПФУ).
04 Квітня, 2023 р., 09:51
За ініціативи Мінветеранів на порталі Дія.Бізнес доступний новий розділ – “Ветеранський бізнес”, який містить усю необхідну інформацію щодо розвитку та підтримки ветеранського підприємництва.
04 Квітня, 2023 р., 09:23
Всюди, куди заходив російський триколор, було принесене зло і страждання. Всюди, де була окупація, людей калічили і розстрілювали. Міста і села – знищували.
03 Квітня, 2023 р., 15:35
Дослідження підтверджують, що перші роки життя дитини є визначальними для її подальшого росту та розвитку і впливають на її майбутнє. При цьому кожна дитина пізнає світ у своєму темпі і потребує різного обсягу зусиль з боку дорослих, особливо, якщо мова йде про дітей із порушеннями розвитку.
03 Квітня, 2023 р., 11:56
Кожного року 5 травня ветерани війни отримували від держави разову грошову допомогу. Відтепер такі виплати здійснюватимуться щорічно не в травні, а 24 серпня – до Дня незалежності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь