Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2023 р., 09:03
З метою інформування клієнтів пробації про види насилля, причини та наслідки їх скоєння а також пошук ресурсів для подолання даного негативного явища  25 травня 2023 року головним юристом сектору Білгород-Дністровське бюро правової допомоги відділку безоплатної правової допомоги Грицик Ольгою для суб’єктів пробації Білгород-Дністровського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведений семінар «Відповідальність за вчинення насильства»
23 Травня, 2023 р., 11:13
Морські піхотинці – гордість збройних сил України! Дякуємо за вашу мужність, стійкість і відвагу, ви завжди гідно справляєтеся з усіма бойовими завданнями. У День морської піхоти бажаємо вам легкої служби, нових перемог, миру і добра в родинах!
22 Травня, 2023 р., 12:04
За дорученням голови Чередниченко Анатолія Григоровича представник громади Стецько Алла Михайлівна (начальник відділу соціальної політики) взяла  участь у засіданні Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яка відбулась у п’ятницю, 19 травня, у Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. Очолила роботу ради перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна Домчинська.
19 Травня, 2023 р., 15:56
Сім’я – це компас, який веде нас. Вона є джерелом натхнення для досягнення великих висот і нашого комфорту, коли ми іноді сумніваємося. / Бред Генрі /  
18 Травня, 2023 р., 15:53
Третій четвер травня – Всесвітній день вишиванки – свято, яке має на меті зберегти народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу. За останні роки свято набуло масштабного рівня. В цей день в Україні та світі відбувається безліч подій. Люди одягають національний одяг та влаштовують святкування, танці, марші, конкурси.
18 Травня, 2023 р., 15:11
День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, який відзначається 18 травня, є нагадуванням про страшну трагедію, що постала перед кримськими татарами у минулому. Цей день відзначається з метою вшанування пам'яті мільйонів жертв, які стали жертвами геноциду, та відзначає надзвичайну важливість збереження історії та культури кримськотатарського народу.
18 Травня, 2023 р., 14:23
Сорочку мати сину вишивала І душу, й серце в вишивку вкладала. Як пам’яті народної відлунки, На полотні з’являлись візерунки, Де кожен хрестик – то життєві миті…
12 Травня, 2023 р., 15:03
У реаліях та викликах сьогодення, однією із дієвих послуг служби зайнятості для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, а для роботодавців – це чудова можливість мати висококваліфікований персонал.
10 Травня, 2023 р., 11:21
03.05.2023р.-07.05.2023 р. в м.Чернігів відбувся Чемпіонат України з настільного тенісу під керівництвом Міністерства молоді та спорту України та ГО "Федерація настільного тенісу України". В чемпіонаті брали участь спортсмени з 14 областей України. Представляти чоловічу команду Одеської області випала честь спортсмену КУ СК "Сергіївка"Сергіївської селищної ради",неодноразовому переможцю обласних змагань-Буберенко Ярославу. Спортсмен показав гарний рівень підготовки і разом з командою змогли вибороти бронзові медалі чемпіонату України. Вітаємо Ярослава та його тренера Буберенко О.С. з гарним результатом і бажаємо перемог!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь