Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День усиновлення – це свято милосердя та доброти

Дата: 27.09.2021 10:12
Кількість переглядів: 1323

Фото без описуЦе найкраще розуміють сім’ї, які прийняли у своє дружнє родинне коло дітей, обділених долею, зуміли їх огорнути любов’ю, подарувати радість повноцінного дитинства та стати надійною опорою.  І з кожним роком таких родин стає дедалі більше.

На жаль, в нашій громаді є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.  

Ці діти мають право на особливий захист і допомогу з боку держави, яка займається подальшим їх влаштуванням, в першу чергу – в сім’ї громадян.

Святкування Дня усиновлення, мабуть не випадково, співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Імена цих святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, що за різних життєвих обставин, втратили свої домівки.

Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, великої душі та великого терпіння.

З кожним роком зростає число сімей, які бажають взяти обділеного батьківською ласкою дитину — суспільство стає гуманнішим і більш чуйним до болю чужих людей.

Прийняти в сім'ю  дитину, полюбити, виховати і виростити як рідну ? цей надзвичайно важливий крок. Саме такі сім'ї  вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним. Батьки-усиновлювачі, опікуни, піклувальники – це милосердні люди високої моралі, щирого серця та відкритої душі. Вони заслуговують на повагу та пошану!

Служба у справах дітей Сергіївської селищної ради дякує всім, хто взяв на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для кого діти є одним із найголовніших життєвих орієнтирів,  а також тих, хто на дорозі до цього важливого рішення. 

Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

 

 Служба у справах дітей

Сергіївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь