Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На чергове пленарне засідання 4 лютого 2022 року пропонується розглянути проекти рішень

Дата: 26.01.2022 11:03
Кількість переглядів: 292

Про звіт Сергіївського селищного голови за 2021 рік.

  1. Про розробку Стратегії розвитку Сергіївської територіальної громади на 2023-2029 роки  (додаток до проекту рішення по розробці Стратегії).
  2. Про затвердження порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в Сергіївській територіальній громаді.
  3. Про прийняття зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності  Сергіївської селищної ради шкільного автобуса. 
  4. Про затвердження положення про сектор  бухгалтерського  обліку,  звітності та господарської діяльності відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради.
  5. Про затвердження Положення про порядок преміювання працівників відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради.
  6. Про  внесення   зміни  та   доповнень  в додаток 1 до  рішення  сесії   селищної ради від 26.11.2021 р. № 50 «Про зміну засновника, перейменування, затвердження у  новій  редакції  Статутів, штатних  розписів та  планових  розрахунків  закладів  загальної  середньої   освіти Сергіївської  селищної  ради Білгород - Дністровського району Одеської області».  
  7. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області в новій редакції.
  8. Про затвердження звіту служби у справах дітей «Про хід виконання Програми «Забезпечення прав дітей Сергіївської територіальної громади на 2021-2022 роки» за 2021 рік.
  9. Про внесення змін до рішення Сергіївської селищної ради від 20.01.2021 р. № 74. та додаток
  10. Про внесення змін до «Комплексної Цільової програми фінансової підтримки КП «ЖКГ смт Сергіївка» на 2021-2022 роки в новій редакції.
  11. Про затвердження Комплексної цільової програми розвитку дільниці «Благоустрій» КП «ЖКГ смт Сергіївка» на 2021-2022 роки в новій редакції.
  12. Про затвердження «Програми відшкодування різниці вартості тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення»  в новій редакції. проект рішення
  13. Про внесення змін до рішення Сергіївської селищної ради від 04.03.2021 року № 147 «Про затвердження  Програми «Здоров'я на 2021-2023 роки» .
  14. Про внесення змін в «Порядок розроблення цільових та комплексних програм» та «Програми впровадження сучасних механізмів реалізації розвитку Сергіївської територіальної громади» Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області, затвердження в новій редакції. (додаток 1, додаток 2 з
  15. Про виконання  бюджету Сергіївської територіальної громади за 2021 рік.
  16. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради Восьмого скликання № 744 від 23.12.2021 р. «Про бюджет Сергіївської селищної територіальної громади на 2022 рік» .
  17. Про затвердження порядку передачі в оренду комунального майна Сергіївської селищної ради, методики розрахунку орендної плати та порядку її розподілу.
  18. Про надання згоди на  безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності  Сергіївської селищної ради для кабінетів хімії, біології, фізики закладів освіти
  19. Про внесення змін у Додаток до рішення Сергіївської селищної ради № 268 від 25.05.2021 про включення потенційних об’єктів оренди комунальної власності до Переліку першого типу
  20. Земельні питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь