Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ З ПРИВОДУ ОГОЛОШЕНОГО В КРАЇНІ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 24.02.2022 14:22
Кількість переглядів: 178

Фото без описуШановні мешканці громади!

У зв’язку з початком Росією військової операції проти України відповідно до Указу Президента України № 64/2022  із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб введено на території нашої держави воєнний стан.

Сьогодні, 24 лютого об 11 годині в приміщенні селищної ради за участю керівників комунальних підприємств, керівників санаторних закладів  смт. Сергіївка було проведено  засідання комісії з  питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні обговорено питання функціонування критично важливих об’єктів інфраструктури, заходи забезпеченню цивільного захисту населення та по підтримці правопорядку, в т.ч. з залученням сил та засобів підприємств, установ та організацій, які розташовано на території громади. Запроваджено номери телефонного зв’язку для екстреного повідомлення у випадку виникнення на території нашої громади надзвичайної ситуації, з’явлення групи підозрілих осіб  ( 093 52 02 871, 067 761 2729).

Звертаємось  до всіх мешканців Сергіївської територіальної громади із проханням зберігати спокій та довіряти лише офіційним джерелам інформації, без нагальної потреби, будь ласка, залишайтесь вдома. 

Територія Сергіївської територіальної громади не є стратегічно значущою у військовому відношенню для наступальних військових дій. З урахуванням таких особливостей на території громади можливо (у виникнення потреби) розміщення осіб, які можуть бути евакуйовані з іншої місцевості.

Виконавчі органи селищної ради працюють. Заклади загальної середньої та дошкільної освіти поки будуть працювати в дистаційному режимі.

В будь якому разі вважаємо за доцільне нагадати, що як укриття для населення, крім об'єктів цивільного захисту спеціального призначення, можуть бути використані підвали, цокольні поверхи та інше.

Одночасно правоохоронці звертають увагу людей на необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим особам та предметам. Про всі підозрілі речі, а також підозрілих осіб з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102.

Також правоохоронні органи просять усіх цивільних громадян не виходити на вулицю у форменому або тактичному одязі.

Збереження спокою та координація наших дій з усіма структурами дає змогу тримати ситуацію під контролем. Піклуйтесь про дітей, жінок та батьків. Маємо бути сильними та незламними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь