Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! В ОДЕСІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА ВИХІДНІ З 21 ГОДИНИ 00 ХВИЛИН 9 КВІТНЯ 2022 РОКУ ДО 06 ГОДИНИ 00 ХВИЛИН 11 КВІТНЯ 2022 РОКУ ЗАПРОВАДЖУЄТЬСЯ «ЗАТЯЖНА» КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

Дата: 09.04.2022 14:11
Кількість переглядів: 720

Фото без описуВраховуючи події, що трапились в Краматорську Донецької області, де в результаті ракетного обстрілу вокзалу, загинули 50 людей і 98 поранені, в Одесі, 10 квітня 2022 року, є загроза нанесення ракетного удару.

Саме тому Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, запроваджено на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року.

Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

«Звертаюсь з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними» – пояснив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

 

УТОЧНЕННЯ обласної військової адміністрації до Розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації щодо запровадження на території Одеси та Одеської області комендантської години

з 21.00 09.04 до 06.00 11.04.2022 року

  1. В нічний час (з 21.00 09.04 до 06.00 10.04.2022 та з 21.00 10.04 до 06.00 11.04.2022) всі заходи комендантської години – без змін.

В денний час (з 06.00 до 21.00 10.04):

  • Підприємства безперервного циклу, лікарні та аптеки – працюють в штатному режимі.
  • Графік руху залізничних поїздів та автобусів міжміського сполучення не змінюється, посадка та висадка пасажирів, а також допуск на вокзали та вихід з них здійснюється за наявності раніше придбаних проїзних документів та документів, що засвідчують особу.
  • Рух громадського транспорту – значно обмежується (чергові засоби).
  • Переміщення пішки, громадським та особистим транспортом – обмежується та дозволяється лише за наявності документів, що засвідчують необхідність такого переміщення (білети на потяг (автобус), направлення на лікування, посвідчення про відрядження, посвідчення працівника підприємства безперервного циклу тощо…).
  • Забороняється робота та відвідування ринків, закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, торгівельно-розважальних (розважальних) закладів, парків відпочинку, спортивних закладів, магазинів, торгових точок та АЗС.
  • Дозволяється проведення весняних польових робіт, вигул та випас домашніх тварин та худоби (за наявності не більше трьох супроводжуючих людей), а також дозволено переміщення для забезпечення заходів щодо забезпечення їжею та лікування тварин.
  • Проведення спланованих похованьта пов’язаних з ними ритуальних заходів дозволяється за наявності мінмальнонеобхідної кількості присутніх (близькі родичі та друзі).

КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

перебування за межами особистого помешкання (на вулиці) у кількості більше трьох осіб та без документів, що засвідчують особу.

Дякую за розуміння!

 

Джерело: сайт Білгород-Дністровської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь