Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома мешканців громади

Дата: 08.06.2022 10:25
Кількість переглядів: 405

Фото без опису  На сході та півдні нашої країни відбуваються бойові дії, спричинені збройною агресією Російської Федерації. Війна спричинила загибель не тільки військовослужбовців України, а мирного населення, що є найбільшою трагедією. Систематичне бомбардування міст, селищ, лікарень, шкіл і укриттів тероризує мирне населення і спричиняє жахливі людські страждання. 

    На території Сергіївської територіальної громади майже щодня лунає сигнал повітряної тривоги. На щастя, у нас не відбувались випадки влучання ворожих боєприпасів по об’єктам інфраструктури громади та житловим будинкам. Проте ми всі маємо бути готові до надзвичайних подій в громаді.

     Кабінетом Міністрів України  встановлено механізм надання та визначення розміру грошової допомоги постраждалим від надзвичайних ситуацій і розміру грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації.  У випадку пошкодження або зруйнування житла органи місцевого самоврядування, а в разі їх відсутності - військово-цивільні адміністрації населених пунктів проводять обстеження пошкодженого або зруйнованого житла, обліковують його, складають і затверджують списки постраждалих на відповідній території, збирають інформацію, необхідну для прийняття рішень щодо надання або відмови в наданні грошової компенсації та видають довідки про визнання особи постраждалою внаслідок надзвичайної ситуації.

     З метою забезпечення виконання вказаних норм законодавства України в селищній раді розпорядженням селищного голови від 07.06.2022 року № 28-аг утворено комісію з обстеження житла, зруйнованого внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації. Вказану комісію очолює заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дукач Олександр Васильович.

      Але саме цінне, що ми маймо – це життя. Не нехтуйте своєю безпекою! Почувши сигнал повітряної тривоги, йдіть в укриття.

 Бережіть себе! Разом переможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь