Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конституція – Основний закон України

Дата: 28.06.2022 11:51
Кількість переглядів: 175

   Кожна держава має свою Конституцію і вважає її найціннішим документом. Конституція — це гордість країни, а  день її прийняття вважається великим святом.

    28 червня уся Україна відзначає день Конституції - головного нормативно-правового акту держави. Ухвалення Верховною Радою України 1996 року Основного закону стало важливою віхою українського державотворення. Тому, в цей день для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу філії «Центр пробації» в Одеській областіпрацівником міської бібліотеки ім. Горького Оленою Штереббув проведений  семінар на тему: «Конституція – Основний закон України».

    Мета заходу - узагальнити й систематизувати знання суб’єктів пробації про Україну, державні символи України, Конституцію України та виховувати усвідомлення себе як невід'ємної частини українського народу, любов до рідної країни, почуття патріотизму.

   Під час заходу Олена Штереб ознайомила учасників з історичними передумовами  прийняття Основного Закону України, продемонструвала у вигляді слайдів розділи з яких складається Конституція України, а також вони мали змогу переглянути документальне відео про голосування та прийняття Основного закону у залі Верховної Ради України.

 Наприкінці семінару учасникам презентували  літературу про  історію  Конституції України, а також вони мали змогу самостійно переглянути та ознайомитись з положеннями Основного Закону України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь