Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волонтерський менеджмент

Дата: 15.07.2022 11:55
Кількість переглядів: 134

Фото без описуЗ моменту повномасштабного вторгнення на територію суверенної України питання волонтерства набуло своєї найбільшої актуальності за останні часи. Із самого початку активізувався волонтерський дух, що охопив не тільки Україну, але й увесь світ.

Сьогодні у пересічних громадян виникають безліч запитань різного характеру, які  кардинально змінилися, особливо потребують отримати кваліфіковану юридичну допомогу - з питань мобілізації, дотримання правових норм в повсякденному житті під час війни. Внаслідок, чого волонтерство трансформировалось як соціокультурне явище.

           14 липня 2022 року Білгород-Дністровський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області уклав з Оленою Боян, яка має  професійний досвід з надання правової допомоги, договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією. Уповноважений орган з питань пробації співпрацював з Оленою тривалий час, яка очолювала Білгород-Дністровську безоплатну правову допомогу. Партнер із соціальної роботи зарекомендувала себе як відповідальну та небайдужу людину, професіонал своєї справи, за характером емпатична, вміє та має величезне бажання допомагати людям і ця  співпраця перевірена роками. Під час підписання договору з волонтером були обговорені напрямки  та визначені алгоритми  роботи з надання юридичної допомоги суб’єктам пробації.

Бути волонтером – це дійсно не просто, але, незважаючи на втому, найкраще це те, що через усю пророблену тобою роботу, ти бачиш посмішку на обличчях людей, яким дуже складно в такий час. Ця посмішка на декілька хвилин доводить, що ти не марнуєш час, а своїми зусиллями намагаєшся зробити все можливе якомога краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь