Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Держпродспоживслужба інформує про виявлення невідповідної харчової продукції в сирі «Asiago Pressato» і сосисках з м'яса птиці «Wurslel»

Дата: 29.09.2022 08:10
Кількість переглядів: 243

Фото без описуБілгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію сирів та сосисок з м’ясу птиці, що  по системі швидкого оповіщення харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 20 вересня 2022 року № 2022.4497- fup 19 стосовно спалаху харчового походження, що спричинений Listeria monocytogenes (ST155) та виявлений в сирі «Asiago Pressato» і сосисках з м'яса птиці «Wurslel», що експортувалися з Італії (виробники: Latteria sociale di Bolzano vicentino; Agricola Tre valli Soc.Coop.A.R.L., Italy) до України (отримувач: ПП «КЛСР» просп. Повігрофлотський. 66. м. Київ. 03151).

Бактерія Listeria monocytogenes - збудник лістеріозу. Це серйозна харчова інфекція, яка небезпечна для маленьких дітей, вагітних жінок, людей з низьким імунітетом та людей похилого віку. Серед симптомів лістеріозу - нудота та блювання, біль у животі, діарея чи запор, головний біль та постійна лихоманка.

­   У разі виявлення невідповідної харчової продукції Білгород-Дністровське управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області просить повідомляти негайно (вул. Лиманська, 116, с. Бритівка, Білгород - Дністровський район, тел.(04849) 46-351, факс 46-349)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь