Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Держпродспоживслужба інформує про виявлення невідповідної харчової продукції

Дата: 05.10.2022 11:03
Кількість переглядів: 459

Фото без описуБілгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію тунця, що  по системі швидкого оповіщення харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло інформаційне повідомлення  № 2022.4907-fup 10 про отримання повідомлень щодо харчового захворювання, спричиненого гістаміном, внаслідок споживання тунця від одного й того ж постачальника, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S.A.U., Spain) до України (імпортер: ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул. Київська 19-А, м. Вишневе, Київська область, 08132).

       Управління Держпродспоживслужби наголошує, що відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, що контактують з харчовими продуктами, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 вказаного Закону.   

                                                

    У разі виявлення невідповідної харчової продукції Білгород-Дністровське управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області просить повідомляти негайно (вул. Лиманська, 116, с. Бритівка, Білгород - Дністровський район, е-mail: bilgdnestr@odesa.consumer.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь