Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працевлаштування суб’єктів пробації – запорука зниження рівня злочинності

Дата: 10.11.2022 09:03
Кількість переглядів: 126

Фото без описуГромадяни, що перебувають на обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному відділі Філії Державної установи «Центр пробації», потребують всебічної допомоги: психологічної, правової, а насамперед  допомоги у працевлаштуванні.

08.11.2022 року  начальник  відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Анастасія Земляна-Украінчук  провела семінар з громадянами, які знаходяться на обліку в пенітенціарній службі, міра покарання яких не пов'язана з позбавленням волі. В ході зустрічі вона презентувала послуги служби зайнятості,  враховуючи новації на ринку праці, надала інформацію про засоби самовизначення, можливість отримати кваліфіковану професію та знайти роботу.

Присутні мали змогу визначити свої професійні нахили за допомогою профдіагностичних методик Клімова та методики «Художник чи мислитель?». Профорієтаційні послуги та послуга профнавчання – це дві невід’ємні частини одного цілого. Саме тому слухачі дізналися про нюанси навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ, де в обладнаних майстернях в кожного є можливість здобути актуальну  та затребувану професію.     

Найголовніше в роботі фахівців служби зайнятості з різними категоріями громадян – пробудити  інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та майбутнє. Звертайтесь до служби зайнятості, де Вам завжди раді допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь