Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Пункти незламності» розгорнуті в Сергіївській територіальній громаді

Дата: 25.11.2022 10:46
Кількість переглядів: 606

Фото без описуЗ метою оперативного реагування на небезпечні події та надзвичайні ситуації, пов’язані із значним пониженням температури та тривалій відсутності електропостачання під час дії правового режиму воєнного стану, в Сергіївській територіальній громаді розгорнули свою роботу три «Пункти незламності», які знаходяться за адресою:

в смт. Сергіївка

  • в приміщенні ОЗЗСО «Сергіївський ліцей» («Сергіївська школа»)  -   смт. Сергіївка, вул. Шкільна,2;
  • в приміщенні 45 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області («пожежній частині»)  - смт. Сергіївка, вул. Гагаріна,3/б.

         в с. Миколаївка

  • в приміщенні Миколаївської ОЗЗСО («Миколаївська школа») – вул. Центральна, 43-а, с. Миколаївка.

В «пунктах незламності» є, тепло, інтернет та альтернативне живлення для можливості зарядити мобільні пристрої телефонного зв’язку. Комплектування та функціонування «пунктів незламності» здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та бюджету територіальної громади. Зокрема з бюджету громади виділено кошти на забезпечення функціонування цих пунктів.

З роботою одного з них, що розташований в освітньому закладі Сергіївської селищної ради, ознайомився голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ під час робочого виїзду до територіальної громади 24 листопада.

Спільно із Сергіївським селищним головою Анатолієм ЧЕРЕДНИЧЕНКОМ, керівництвом освітнього закладу та іншими відповідальними особами, очільник райдержадміністрації оглянув приміщення, виділені під «Пункт незламності», забезпеченість його генератором, зарядними пристроями, технічними засобами та можливістю відвідувачам «Пункту незламності» обігрітися та випити гарячого чаю чи кави.

Окрім цього, голова-начальник райдержадміністрації мав змогу поспілкуватися з мешканцями селищної громади, поцікавився нагальними питаннями, які найбільше турбують людей та роз’яснив ситуацію, що виникла на сьогодні в країні в енергетичній галузі, запевнивши відвідувачів «Пункту незламності» у тому, що владою усіх рівнів докладається максимум зусиль задля стабілізації енергопостачання як в області, так і районі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь