Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІЛ/СНІД. Стосується кожного!

Дата: 07.12.2022 09:02
Кількість переглядів: 132

Життя – це те, що людина більш за все намагається зберегти і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І хочеться, щоб воно було довгим та щасливим. А це можливо тільки за умови міцного здоров’я. І, щоб бути здоровим потрібно його берегти. Щодня, щохвилини, особливо напередодні 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  ми повинні пам’ятати, що життя – найцінніше , що є в людини.

Тому,  1 грудня 2022 року Білгород-Дністровським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «ВІЛ/СНІД. Стосується кожного!».

Мета заходу – поглиблення та розширення знань учасників  про Віл-інфекцію та СНІД, формування навичок відповідальної поведінки та заохочення вести моральний і здоровий спосіб життя.

В ході групового заходу виявили рівень знань та поінформованістьпідоблікових, визначили їхнє ставлення до проблеми СНІДу. Спонукали учасників до усвідомлення зв’язку між цінностями людини, її поведінкою та наслідками для себе та оточуючих. Крім того,  поглибили знання осіб щодо СНІДу, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики, а також сформували адекватне розуміння проблеми існування хвороби СНІД, толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей.

Вкінці заходу підвели підсумки, роблячи акцент на тому, що проблема поширення ВІЛ- інфекції в Україні, на жаль, набирає обертів. Отже, не можна сидіти, склавши руки, тому що бездіяльність ще ніколи не розв’язувала жодної проблеми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь