Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Електрична енергія ДК 021:2015 – 09310000-5

Дата: 13.12.2022 14:06
Кількість переглядів: 147

Фото без описуПідстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.06.2016 р. №710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

Мета проведення закупівлі: для задоволення потреб у споживанні електричної енергії закладами освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради.

Процедура закупівлі: відкриті торги

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:  розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розрахунку кошторису  на 2023 рік.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-12-015818-a

Предмет закупівлі: Електрична енергія ДК 021:2015 – 09310000-5 – Електрична енергія

Обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі:

 Відносини, що виникають між учасниками ринку під час здійснення купівлі-продажу електричної енергії регулюються наступними нормативно-правовими актами:

•          Закон України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 № 2019-VIII;

•          «Правила роздрібного ринку електричної енергії», затверджених постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 312;

•          Кодекс систем розподілу, затверджений постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 310;

•          Кодекс системи передачі, затверджений постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 309;

Технічні, якісні характеристики  предмету закупівлі  передбачають застосування заходів із захисту довкілля,  при надання послуг, що є предметом закупівлі, Учасник повинен дотримуватися вимог чинного законодавства із захисту довкілля. Агрегати, машини та механізми, що використовуються для надання відповідних послуг, за технічними і функціональними характеристиками повинні відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля, їх експлуатація повинна здійснюватися відповідно до вимог чинного природоохоронного законодавства. Під час надання послуг Учасник повинен вживати заходи для захисту довкілля від забруднення.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувану вартість предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання електричної енергії за календарний рік з урахуванням проценту підвищення ціни на товар, та методом порівняння ринкових цін відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275.

До очікуваної вартості закупівлі не включено вартість оплати  послуги з передачі електричної енергії  та  не включено  вартість послуг з розподілу Оператору Системи Розподілу.

 

Обґрунтування складено уповноваженою особою Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь