Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання селищного голови Анатолія Чередниченко з Новим роком

Дата: 31.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 117

Фото без описуШановні мешканці нашої громади!

Залишається декілька годин 2022 року. Вступаючи у новій відлік часу, ми традиційно згадуємо рік, що минає.

 Нажаль, 2022 рік став важким для усієї країни та трагічним для нашої громади. Кожен мешканець Сергіївської громади з болем у серці згадує цей важкий рік. Неможливо забути трагічні події для Сергіївки 1 липня. Біль втрати рідних, які загинули, страждання тих, хто постраждав від ракетного обстрілу. Хвилювання за рідних та близьких, які виконують у Збройних Силах України свій громадянський обов’язок по захисту Вітчизни від агресивних намірів Російської Федерації. Ми не забудемо цей важкий рік. В нашій пам’яті залишаться всі ті, хто загинув від підступного обстрілу по житловим будинкам та захисники, які загинули, захищаючи нашу державу. Вічна їм пам’ять.

Але життя продовжується.

  Щиро дякую усім, хто своєю працею, волонтерською роботою, мудрістю та забезпечував у 2022 році життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій громади, надавав допомогу постраждалим від ракетного обстрілу. Висловлюю вдячність всім, хто не залишається байдужим до проблем, хто опікується ними, активно проявляє себе у повсякденному житті громади. Завдяки всім нам, нашій взаємодії Сергіївська територіальна громада живе та зберігає потенціал для розвитку. Велика вдячність нашим захисникам та захисницям за їх мужність та нелюдську витримку.

  В новому, 2023 році  нас чекає велика напружена робота. Впевнений, що в єдності спільних дій та наполегливій праці втілимо все, що у наших силах.

  Напередодні новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Нехай усе те, що ви загадаєте в новорічну ніч, обов’язково здійсниться у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе мир, злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день. Вірю, що наступний рік принесе нашій Україні мир та перемогу у відстоюванні державного суверенітету.

 

З Новим, 2023 роком !!!!

Слава Україні!

З повагою

селищний голова Анатолій ЧЕРЕДНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь