Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інтерактивна гра для навчання дітей цифровій безпеці.

Дата: 03.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 118

Фото без описуВ сучасному світі, коли доступ до Інтернету є необхідністю для більшості аспектів життя, включно із навчанням, розвагами та комунікацією, питання онлайн-безпеки для дітей стає все більш актуальним. В мережі діти можуть зіткнутися з небезпеками, такими як онлайн-хуліганство, кібербулінг, шахрайство та інші цифрові загрози. Тому, навчання дітей навичок безпеки в Інтернеті є дуже важливим, щоб захистити їх від потенційних небезпек та гарантувати їм відповідальне користування Інтернетом.

 

Google прагне, щоб діти були впевненими дослідниками онлайн-світу, і при цьому максимально залишалися в безпеці; саме тому ми представляємо новий цифровий інструмент в ігровому форматі, щоб допомогти дітям та їхнім батькам на цьому шляху.

Онлайн-гру "Interland: Безпека дітей в Інтернеті" створено для того, щоб допомогти дітям набути важливих навичок, що гарантуватимуть їхню безпеку в Інтернеті та допоможуть їм стати відповідальними цифровими громадянами. Ця онлайн-гра відсьогодні доступна українською мовою і є безкоштовною, тож доступна кожному, і, що найважливіше, її реалізовано у зрозумілому та цікавому для дітей форматі.

 

Інформаційними партнерами проєкту стали Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство освіти і науки України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта.

 

В Interland під час пригод у уявному світі діти зможуть навчитися, як обережно ділитися інформацією в мережі, розпізнавати фейки та боротися з хакерами, фішерами та кіберхуліганами. Interland складається з чотирьох веб-ігор, які навчають дітей різних аспектів безпеки в Інтернеті. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь