Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок прийому анкет кандидатів у члени Ради з питань ВПО при виконавчому комітеті Сергіївської селищної ради

Дата: 21.08.2023 11:07
Кількість переглядів: 77

Фото без описуНа виконання Постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» при виконавчому комітеті Сергіївської селищної ради  створюється Рада з питань внутрішньо переміщених осіб.

Згідно п.4Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Сергіївської селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від    №  склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворюється Рада, становить 6 осіб, внутрішньо переміщених осіб  – 9 осіб та представників громадських організацій, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – 3 особи.

У зв’язку з цим Сергіївська селищна оголошує відбір серед внутрішньо переміщених осіб та громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб до персонального складу Ради. Для участі у відборі необхідно подати документи в  паперовій формі:

- заяву у довільній формі про прийняття до складу Ради з питань ВПО (для кандидатів визначених абзацом першим пункту 4.5. цього Положення);

- згоду на обробку персональних даних;

- документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного веб порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або є Документ;

- документ про освіту (за наявності);

- мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

- відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

- затверджену керівником або іншою уповноваженою особою інформацію за останні 6 місяців про діяльність громадської та/або благодійної організації, відповідно до цільового спрямування діяльності Ради з питань ВПО (для суб’єктів громадянського суспільства, які делегують своїх представників до складу Ради з питань ВПО);

- відомості з Єдиного Державного реєстру юридичих осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про державну реєстрацію громадської та/або благодійної організації.

- відомості з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про переміщення (зміну місцезнаходження) суб’єкта господарювання на територію Громади після 24.02.2022 року та документальне підтвердження сплати податків до бюджету цієї територіальної громади (для представників переміщеного бізнесу).

- рішення громадської та/або благодійної організації, суб’єкта господарювання про делегування кандидата до складу Ради з питань ВПО.

- документ, який посвідчує адресу місця реєстрації/проживання такої особи, внутрішньо переміщені особи – довідки встановленої форми про взяття на облік внутрішньопереміщеної особи на території Громади, або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості).


Прийом документів здійснюється до 31 серпня 2023 року за адресою: вул. Гагаріна,3, смт Сергіївка, Білгород-Дністровський район

Також повідомляємо, що 8 вересня 2023 відбудеться перше засідання Ради, на якому буде обрано голову, заступника та секретаря Ради з числа членів Ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь